Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogy ne nullán...

Mit csináljak, hogy ne nullán legyen az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Most lett vége 2 hónapja egy kapcsolatomnak, de elotte is igy volt. A kapcsolatomnak nem emiatt lett vege. Csunyanak erzem magam, nem vagyok az a csajozos fajta, lehet ez is a gond, hogy nem merek kezdemenyezni. 3 baratnom volt eddig es erdekes, hogy mindharom baratnom szep volt. Es mindharom kapcsolatomnal a lany kezdemenyezett, de eszre is vettem rajtuk, hogy tetszettem nekik, akkor leptem is. Mondtak elotte is es utana, hogy helyes, aranyos vagyok, de en nem erzem ezt. Vekony testalkatu vagyok, de ennek meg meg is van az oka egy betegsegbol kifolyolag. Sajnos edzeni se nagyon tudok jarni, mert nem allok ugy anyagilag es idom se nagyon van ra. Tanacsokat szeretnek kerni, hogyan tudnam az onbizalmamat novelni? Tudom hogy sok ilyen kerdes volt mar, de kivancsi vagyok masok velemenyere. 21/F

2014. jan. 16. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Az edzés nem pénzen múlik. Kimenni futni, otthoni edzésprogramokat csinálni ingyen is lehet. Annyi gyakorlat van a youtoube-on is, csak akarni kell. Időd arra van, amire szánsz.

Saját magadat foglald el, legyen érdeklődésed, hobbid, amiben jó vagy s attól lesz önbizalmad is.

2014. jan. 16. 11:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez van, mióta nincs sorkatonaság, a fiúból nem faragnak férfit, marad sokáig fiúcska.

EMBER SZEDD ÖSSZE MAGAD!

Van okod arra, hogy szégyelld Magad, és ne legyen önbizalmad? A fent leírtakból nincs.

Van okod arra, hogy legyen önbizalmad? LEGYEN!

Tervelj ki mindent, de ne agyalj annyit.

CSAK TÖKÖSEN!

2014. jan. 16. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!