Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány az osztályban...

Van egy lány az osztályban akit tetszik csak nem vagyok biztos, hogy tetszem-e neki?

Figyelt kérdés

Na szóval még 4 évig egy osztályba fogunk járni előreláthatóan és ezért sem akartok nagyot kockáztatni mivel mintha már adott volna "jelet" de nem vagyok biztos benne mer lehet csak én gondolom ezt jelnek. Sokszor indított beszélgetést pl: hogy vagy , mizu meg ilyesmik meg egyszer beszélgetés közben elejtett egy szót, hogy színpatikus talán még azt is mondta, hogy vagy nem emlékszek tisztán.

Viszont láttam még a tavalyi osztály kiránduláson amikor az egész osztály a tábortűz körül ők félrevonultak ketten mondjuk az az osztálytársam elég közeli kapcsolatban van a többi lánnyal is lehet nem a legjobb kifejezés erre a közeli na mindegy.

Kérlek olyan válaszokat adjatok amik egyértelműek nem az,hogy lehetséges, hogy ... mer azzal nem jutok többre. 14/F

2014. jan. 15. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
A színpatikusnál veszed azokat a piros pirulákat?
2014. jan. 15. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:

:DD előző! besírtam!

amúgy a csaj elég necces ha mindenkivel ilyen.. de azért nem esélytelen a dolog!

2014. jan. 15. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!