Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit szóltok ahhoz ha...

Fiúk! Mit szóltok ahhoz ha egy olyan lány írogat nektek facebookon aki nem tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Hogy viselkedtek vele ha olyan lány nyomul rátok aki nem tetszik?
2014. jan. 13. 18:47
 1/8 anonim válasza:
Probalom lerazni xd vagy kilepek
2014. jan. 13. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Szűkszavú vagyok és próbálom lerázni. Udvariasságból válaszolok a kérdésekre és visszakérdezek,de ha valamire annyi a válasz, hogy ok vagy igen, akkor hagyom és nem írok vissza.
2014. jan. 13. 18:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert én írogattam párszor egy srácnak. De ő olyan volt mintha szívesen levelezgetett volna velem. Csak nem történt semmi, nem hívott el randira vagy ilyesmi. És nem tudom hogy akkor kedvelt-e engem, vagy nem, vagy hogy egyáltalán érdekeltem-e egy kicsit is.
2014. jan. 13. 18:50
 4/8 xtazin ***** válasza:
Mert ugye facebookon a legjobb pasizni.
2014. jan. 13. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
ha érdekelnéd akkor keresne magától és elhivna randizni ah ezt nem tette fogadd el nem tetszel neki, lépj tovább.
2014. jan. 13. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kicsit finoman megkérdezni a dolgokat de ha úgy érzed, hogy nem veszi a lapot akkor kérdezz pontosan. Vagy bejön vagy nem :S
2014. jan. 13. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Igyekszem a lehető legudvariasabb módon lerendezni a szitut.
2014. jan. 13. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáljuk ki.
2014. jan. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!