Fiúk! Mit szóltok ahhoz ha egy olyan lány írogat nektek facebookon aki nem tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Hogy viselkedtek vele ha olyan lány nyomul rátok aki nem tetszik?2014. jan. 13. 18:47
1/8 anonim válasza:
Probalom lerazni xd vagy kilepek
2/8 anonim válasza:
Szűkszavú vagyok és próbálom lerázni. Udvariasságból válaszolok a kérdésekre és visszakérdezek,de ha valamire annyi a válasz, hogy ok vagy igen, akkor hagyom és nem írok vissza.
3/8 A kérdező kommentje:
Mert én írogattam párszor egy srácnak. De ő olyan volt mintha szívesen levelezgetett volna velem. Csak nem történt semmi, nem hívott el randira vagy ilyesmi. És nem tudom hogy akkor kedvelt-e engem, vagy nem, vagy hogy egyáltalán érdekeltem-e egy kicsit is.
2014. jan. 13. 18:50
4/8 xtazin válasza:
Mert ugye facebookon a legjobb pasizni.
5/8 anonim válasza:
ha érdekelnéd akkor keresne magától és elhivna randizni ah ezt nem tette fogadd el nem tetszel neki, lépj tovább.
6/8 anonim válasza:
Próbáld meg kicsit finoman megkérdezni a dolgokat de ha úgy érzed, hogy nem veszi a lapot akkor kérdezz pontosan. Vagy bejön vagy nem :S
7/8 anonim válasza:
Igyekszem a lehető legudvariasabb módon lerendezni a szitut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!