Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor tetszik vagy nem?...

Most akkor tetszik vagy nem? SEGÍTSETEK! (a többi lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy van egy osztálytársam akinek eleinte (mindenki azt mondta) tetszek/tetszettem...aztán kérdezték az osztálytársaim hogy nekem bejön e de akkor még én sem voltam biztos magamban így azt mondtam nem..viszont mióta egy másik LÁNY osztálytársamnak kinyílt a csipája ő áll a középpontban (attól függetlenül hogy több éve párkapcsolata van) mindenkivel "flörtölget és bájcseverészik" elég zavaró és mondhatni féltékeny vagyok rá..ez nem tudom nennyire ciki vagy nem de ez miatt elég rosszul érzem magam..

Ezek szerint nekem tetszik a fiú?

Hogyan tudnám ezt a fiúval megbeszélni hogy most mi van közte és a lány között?

Kérlek segítsetek!!:)

2014. jan. 11. 09:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy 16/L
2014. jan. 11. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
A saját érzéseidet idegenektől akarod megtudni? Kislány vagy még.
2014. jan. 11. 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Simán rákérdezel. Tanuld meg: veletek lányokkal ellentétben, a fiúknál a legrövidebb út az egyenes. Nem kell túlbonyolítani.
2014. jan. 11. 10:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves első kérdező nem,nem vagyok az csak még sosem voltam szerelmes és nem tudom hol van az a pont amikor már az érdeklődésem nagyobb mintha csak barátként tekintenék rá.

Második:lehet hogy tényleg ez lesz köszi:)

2014. jan. 11. 10:34
 5/6 anonim válasza:
Nyugi, ha szerelmes leszel, azt észre fogod tudni. Ez tuti nem szerelem, érezhetsz féltékenységet, bár akkor valamit érzel a srác iránt is, de tuti nem szerelmet, mert akkor nem itt tartanál :D Persze még lehet belőle szerelem is, csak arra vigyázz, hogy nehogy pofára esés legyen a vége, amikor már nagyon fontos neked a gyerek :)
2014. jan. 13. 02:24
 6/6 A kérdező kommentje:
bizonyára igazad van :) egyébként rákérdeztem és eléggé kiborult mert azt hitte hogy kombinálok de ő váltig tagadta hogy bejönne neki a csaj...
2014. jan. 17. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!