SEGÍTSETEK! Nagyon tetszik?
Tetszik egy fiú. :) egyszer rám írt facebookon és kérdezett a hobbimról , miket szeretek stb...
aztán folyamatosan beszéltünk megkérdezte van e barátom de utána azt mondta hogy a barátnőjével most szakított ... és hogy segítsek megverni azt a lányt aki neki bekavart. Egy suliba járunk és néha látom ,hogy engem néz de aztán olyan mintha nem is nézne nem foglalkozik úgy velem.Viszont van úgy hogy hülyeségből rám ijeszt vagy pl: pacsit kér vagy egyszerűen csak megérinti a kezem . Közel jön nagyon, amikor beszélgetünk oda hajol és úgy hallgat. van egy barátnőm,akivel közös szakköre járnak és amikor egyszer megyünk le megkérdezte hogy én is járni fogok ilyen szakörre akkor mondtam hogy nem csak barátnőmhöz jövök ő azóta vele is hülyéskedik meg minden ilyesmi :P Szerintetek ? szerintem csak egy barátság lesz ...
Szerintem a barátság is sok lesz :D
Szépen lejött ebből, hogy ő egy tatamó gyerek már bocs :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!