Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » SEGÍTSETEK! Nagyon tetszik?

SEGÍTSETEK! Nagyon tetszik?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú. :) egyszer rám írt facebookon és kérdezett a hobbimról , miket szeretek stb...

aztán folyamatosan beszéltünk megkérdezte van e barátom de utána azt mondta hogy a barátnőjével most szakított ... és hogy segítsek megverni azt a lányt aki neki bekavart. Egy suliba járunk és néha látom ,hogy engem néz de aztán olyan mintha nem is nézne nem foglalkozik úgy velem.Viszont van úgy hogy hülyeségből rám ijeszt vagy pl: pacsit kér vagy egyszerűen csak megérinti a kezem . Közel jön nagyon, amikor beszélgetünk oda hajol és úgy hallgat. van egy barátnőm,akivel közös szakköre járnak és amikor egyszer megyünk le megkérdezte hogy én is járni fogok ilyen szakörre akkor mondtam hogy nem csak barátnőmhöz jövök ő azóta vele is hülyéskedik meg minden ilyesmi :P Szerintetek ? szerintem csak egy barátság lesz ...

2013. szept. 16. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Neked tényleg egy ilyen idióta kellene?
2013. szept. 16. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez egy úriember! Meg akar verni egy lányt, de egyedül nem meri...mikor le is szúrhatná!
2013. szept. 16. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan biztos. Lehet hogy tetszel neki, mert különben nem kérdezte volna meg hogy van e barátod
2013. szept. 16. 16:58
 4/8 xKakashix ***** válasza:

Szerintem a barátság is sok lesz :D

Szépen lejött ebből, hogy ő egy tatamó gyerek már bocs :DD

2013. szept. 16. 16:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Jajj de azt hülyeségből írta xdd
2013. szept. 16. 17:22
 6/8 A kérdező kommentje:
jajj nekem de sokszor odajön hozzám beszélni de amikor ott vannak a haverjai nem szokott vagy ha az én bnőim vannak ott :DD de amugy nem igaz hogy idióta xdd se nem tatamo gyerek haha csak viccelt :D
2013. szept. 16. 17:26
 7/8 xKakashix ***** válasza:
Hát jólvan te tudod, csak nekem ez jött le :D
2013. szept. 19. 17:39
 8/8 anonim válasza:
szerintem csak hulyeskedik vagy egy szuper lany-bunyot akar vagy igy akarta kifejezni h te kellesz neki
2014. júl. 15. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!