Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
van egy lány akivel pár hónapja ismerkedtünk meg, suliban elég ritkán beszéltünk részben mert félős vagyok, fb-on viszont szinte minden nap. nekem igazából első látásra megtetszett, 2 hét után kb elhívtam találkozni nem engedték szülei mert hogy este volt stb. ez még párszor előfordult aztán irtam neki hogy ha nincs kedve találkozni vagy mi van, azt irta ezt nem mondta.. azóta nem válaszolt, suliban meg nem beszéltünk nagyon de mikor beszéltem vele meg egy osztálytársammal kerülte a tekintetem. meg egyszer büfében sorban álltunk ő előttünk volt egy srác osztálytársával és ugy csiált mintha nem vett volna észre.. direkt nem nézett rám. nemrég elhívtam megint fb-on korizni de azt mondta nem ér rá meg bocs de van barátja. de a viselkedéséből nekem az jött le hogy tetszek neki.szerintetek?2014. jan. 13. 20:14
1/3 A kérdező kommentje:
Nem ha nincs kedve hanem akkor*
2014. jan. 13. 20:18
2/3 anonim válasza:
hát ha kerül és nem akar észrevenni,az nem jó jel... szeritem hagyd a fenébe,csak játssza az agyát.
3/3 A kérdező kommentje:
De pl ma beszélgettem osztálytársaimmal és mikor a lányra néztem aki kb 10 méterre beszélgetett másokkal pont engem nézett és aztán szinte rögtön elnézett más felé.. Jó persze ez lehet véletlen is. Van aki azt mondja hagyjam mert hülyeség és van aki azt mondja kérdezzem meg.
2014. jan. 14. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!