Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, a ti szemetekben az...

Lányok, a ti szemetekben az gáz hogyha van egy srác aki kedves veletek és látjátok hogy tetszetek neki, de nektek ő nem, (amit észre is vesz) ezért felhagy a próbálkozással és inkább ő is csak barátként fog rátok tekinteni?

Figyelt kérdés
Tehát ha a fiú feladja azt a reményt hogy ti valaha járni fogtok, ez számotokra nem tűnik a gyengeség jelének? Vagy jobb hogyha minden áron próbálkozik tovább (persze finoman, hátha mégis csak belé szerettek) és nem hagyja annyiban?
2014. jan. 15. 01:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Amilyenek a mai lányok, nem is csodálom, ha feladja. Nem "gáz" (de hülye szó...) szerintem.
2014. jan. 15. 01:07
 2/5 anonim ***** válasza:
ha kell valami vedd el! s ne add fel!
2014. jan. 15. 01:11
 3/5 A kérdező kommentje:

2#:

De ha nyomulok, akkor lehet hogy sok lesz neki, megijed, és már barátnak sem leszek jó. Mi a véleményed?

2014. jan. 15. 01:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha ebben a helyzetben vagy, akkor én azt mondom, hogy addig udvarolj a lánynak és addig ne add fel, amíg egy picike esélyt is látsz arra, hogy esetleg beléd szerethetne. Ha feladod, az férfiatlan!

Viszont van egy határ, amit fel kell ismerned, hogy mikor válik biztossá, hogy semmi esélyed nincs nála. Ha ezt felismerted és nem adod fel, akkor kínossá válhatsz. Ilyenkor fel kell adni és mivel semmi esélyed nála, így ő eddig is haverként tekintett rád, hidd el, hogy még örülni is fog, hogy végre te is haverként nézel rá.

Az már más kérdés, hogy ilyenkor kiderülhet a következő:

- Ha haverként viselkedsz vele és ő ezen kiakad, rosszul esik neki, akkor ő is érez irántad valamit.

- Ha haverként viselkedsz vele és észre sem veszi vagy még örül is ennek, akkor bebizonyosodott, hogy sosem akar a tiéd lenni.

Az pedig megint csak egy újabb dolog, hogy ha te őrülten odavagy érte és elkezdesz vele haverként viselkedni, akkor bele fogsz pusztulni. Az ilyen kapcsolatokat inkább próbáld leépíteni (a fent említett határ után), mert nagy fájdalmat fogsz magadnak okozni.

24/L

2014. jan. 15. 01:20
 5/5 A kérdező kommentje:

#4:

Köszönöm a választ! Valójában nem magyar lányról van szó, csak itt tanul Magyarországon. Meg nem is ismerem olyan sok ideje. Az is kicsit baj hogy nem beszél olyan jól angolul mint én (én sem anyanyelvi szinten nyomom, de azért tudok egyet s mást). Továbbá még nem nagyon volt tapasztalatom olyan külföldi lánnyal, akivel el tudnám képzelni hogy összejöjjünk. Nem vagyok fülig belezúgva, de csinos és okos lány, ami nálam nyerő kombó.

2014. jan. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!