Ez a srác szerintetek egy nőcsábász, megbízhatatlan alak?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot (28 éves én 26). Jóképű és nagyon jó dumája van. A hangját amúgy előbb hallottam, mint őt. És már akkor is felkaptam a fejem, hogy ki ez.Hatalmasakat tud nevetni és magabiztos is.
Ez utóbbitól egy kicsit meg is ijedtem. Érzem, hogy nem vagyok neki közömbös. A lány ismerőseim csüngnek rajta, marhára bejön nekik és ezt ő élvezi. A facebook-on kb. 1300 ismerőse van, szóval biztos népszerű. Tényleg tetszik, de mondom, megijedtem tőle és kicsit kerülöm is.Ezt szerintem amúgy ő észrevette és egyre érdeklődőbbnek látom. Vonz is és félek is tőle. Szerintetek ilyenkor mit kell tenni?
2014. jan. 13. 19:46
1/4 anonim válasza:
Szétteszed a lábaid és kéjesen nyögsz.
4/4 anonim válasza:
Az, hogy jó fej és hiúság is van benne, nem jelenti, hogy játszadozik a lányokkal, legfeljebb azt, hogy a lehetősége meglenne rá. De ne is azért legyen hűséges valaki, mert másnak nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!