Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen megbízhatatlan...

Miért ilyen megbízhatatlan sok csaj?

Figyelt kérdés
Már megbeszéljük a talit és vagy nem jönnek el vagy utolsó pillanatban mondják le. Jó lenne már újra megbízható találkára, ismerkedésre nyitott lányt találni újra.

2013. aug. 11. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezdj kicsit érettebbekkel! Én elsőre beleszaladtam egy olyan lányba, aki nemcsak hogy eljött a találkozókra, hanem sokszor ő szervezte le azokat...
2013. aug. 11. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem lelkiismeret-furdalásom lenne... :(
2013. aug. 11. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ezzel nem vagy egyedül, én is folyton ezt kell hogy tapasztaljam... De azért nem adom fel, hátha lesz végül egy aki tényleg eljön/nem mondja le!

29 F

2013. aug. 11. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, nekem is volt, ilyen, megbeszéltem egy csajjal találkát, elmentem, de nem jött el, kértem tüzet egy csajtól aki ott ült egy padon, és még aznap este szexeltünk, szóval nem tudott megszivatni a csaj
2013. aug. 11. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sok lánnyal volt ilyen sőt volt akinél rendszeres volt, és még nem is szólt ha nem tudod eljönni, a vicc meg az az egészben hogy minden más téren már-már tökéletes volt a lány és mindent megkaptam tőle, de egy idő után megelégeltem ...
2013. aug. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!