Hogy találhatnék egy rendes fiút?
Tény, hogy egy nagyon picit duci vagyok, és az is, hogy elég zárkózott, de azért nekem is van esélyem, egy rendes fiút találni, vagy nem? Még soha nem jártam senkivel és igazából már teljesen kiábrándultam.:( Ami egy kicsit reményt ad, az az, hogy eddig csak kétszer voltam buliban, de mindkétszer "rám mozdult" egy egész jó pasi. Később sajnos nem lett belőle semmi, de ez talán az mutatja, hogy annyira nem vagyok reménytelen eset.
16/L
Jó, kicsit túloztam, azért nem végső elkeseredettség.:D
Hát igazából, én is főleg a személyiségemen szeretnék változtatni valahogy, mert szerintem azzal nagyobb baj van mint a kinézetemmel. Az mondjuk jó tanács (úgyhogy köszönöm is:)), hogy többet járjak el barátokkal ide-oda meg hasonlók.
Amúgy az ilyen dicséretek, meg "ajánlatok", azért valamennyire meg tudnak vigasztalni, lehet tudat alatt ezért tettem fel a kérdést.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!