Hogy találhatnék egy rendes fiút?
Tény, hogy egy nagyon picit duci vagyok, és az is, hogy elég zárkózott, de azért nekem is van esélyem, egy rendes fiút találni, vagy nem? Még soha nem jártam senkivel és igazából már teljesen kiábrándultam.:( Ami egy kicsit reményt ad, az az, hogy eddig csak kétszer voltam buliban, de mindkétszer "rám mozdult" egy egész jó pasi. Később sajnos nem lett belőle semmi, de ez talán az mutatja, hogy annyira nem vagyok reménytelen eset.
16/L
2. kit érdekel a súlya, őszintén?
Egy lány attól lesz szép, hogy hány kg. Hanem hogy milyen a kisugárzása, az öltözködése, a mosolya, és hogy mennyire higiénikus.
Legyél nyitott a fiúk felé, majd megtalál a szerelem. Mindegy hogy picit duci vagy, vagy sem, ismertségi körömben ez egyáltalán nem számít.
Ne csak bulikban ismerkedj, mert ott sok az olyan srác aki leissza magát, és bárkire rá mászna az ügy érdekében. Baráti összejövetelek, séták.. ezeket tudom még ajánlani :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!