Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy találhatnék egy rendes fiút?

Hogy találhatnék egy rendes fiút?

Figyelt kérdés

Tény, hogy egy nagyon picit duci vagyok, és az is, hogy elég zárkózott, de azért nekem is van esélyem, egy rendes fiút találni, vagy nem? Még soha nem jártam senkivel és igazából már teljesen kiábrándultam.:( Ami egy kicsit reményt ad, az az, hogy eddig csak kétszer voltam buliban, de mindkétszer "rám mozdult" egy egész jó pasi. Később sajnos nem lett belőle semmi, de ez talán az mutatja, hogy annyira nem vagyok reménytelen eset.

16/L

2014. jan. 14. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lesznek jelentkezők, privátáradat indul! :D
2014. jan. 14. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
mutass képet, mit takar az a "nagyon picit duci"
 3/14 anonim ***** válasza:
Cuuunnammi
 4/14 anonim ***** válasza:
az idő segít :) az hogy duci vagy nem hátrány szerintem, nekem bejönnek az olyan lányok :) gondolom másoknak is. tudod, nem mindenki szeret csonttal játszani :D
2014. jan. 14. 21:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Küldj képet, hátha bejössz!
2014. jan. 14. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:

2. kit érdekel a súlya, őszintén?

Egy lány attól lesz szép, hogy hány kg. Hanem hogy milyen a kisugárzása, az öltözködése, a mosolya, és hogy mennyire higiénikus.

Legyél nyitott a fiúk felé, majd megtalál a szerelem. Mindegy hogy picit duci vagy, vagy sem, ismertségi körömben ez egyáltalán nem számít.

Ne csak bulikban ismerkedj, mert ott sok az olyan srác aki leissza magát, és bárkire rá mászna az ügy érdekében. Baráti összejövetelek, séták.. ezeket tudom még ajánlani :)

Sok sikert!

2014. jan. 14. 21:18
 7/14 A kérdező kommentje:

Végső elkeseredettségemben tettem fel ide kérdést. Igazából tudtam, hogy ebből a kis leírásból, amúgy se lehetne megválaszolni igazán.

A hasam nem annyira nagy inkább a fenekem, combom, de tessék itt a kép:

[link]

[link]

2014. jan. 14. 21:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem imádnálak... :)
2014. jan. 14. 21:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond! :) Csak figyelj hogy megfelelően öltözködj.
2014. jan. 14. 21:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Hééé!Én ezt nem nevezném annyira ducinak!Nekem az alakod nagyon is tetszik.100 pasit kapsz az ujjadra!Én simán járnék veled.
2014. jan. 14. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!