Hol lehetne megismerkedni fiúkkal? (18/L)
Figyelt kérdés
Minden hétvégén bulizok de nyilván ott nincs komoly szándékú úriember. Színházba és koncertre is gyakran járok oda még komolytalan szándékúak sem járnak. Suli kilőve, végzős vagyok az évfolyamban max. egy srác jön be nála tuti nincs esélyem...
Itt sem akarok.
2014. jan. 14. 17:32
11/18 anonim válasza:
Ahol szeretnél..Példa: városi könyvtár, busz, utcán, strand etc-etc.. 20/F
12/18 A kérdező kommentje:
Magamról nem küldök képet. De itt van egy olyan ruha amiben színháza, buliba vagy komolyzenei koncertre.
Rock vagy valami lazább koncertre pedig farmer veszek egy egyszerű pólóval és kondi.
2014. jan. 14. 18:14
15/18 anonim válasza:
Lehet hogy a külsőddel nincs valami rendben, átlagos lányok jönnek be nekem, küldj egy képet, megpróbálok segíteni
16/18 anonim válasza:
tipikus gazdag lánykának tűnsz
17/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félreértettétek a kérdésem. Egyedül itt nem akarok ismerkedni.
Máshol szívesen de az a kérdés, hogy hol. Mivel már mondtam se buliban se koncerten se színházban nem ment. De akár az is segítség lenne ha valaki elmondaná ilyen helyeken hogyan lehetne mégis komolyan ismerkedni.
2014. jan. 14. 18:58
18/18 anonim válasza:
Mint a többiek is kérdezték, első sorban hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!