Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan fiú/férfi, akinek...

Van olyan fiú/férfi, akinek teszik az ilyen láb?

Figyelt kérdés

[link]

Nem én vagyok a képen, de nagyon hasonló lábam van. Ilyen lábakkal esélyem sincs, hogy egy fiú belém szeressen? (20/l)

2014. jan. 14. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne. Már megint te? Havonta vagy ötször belebotlok itt ebbe a harisnyás lábba...
2014. jan. 14. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez egy normál női láb...

Nekem 100%-osan megfelel az ilyen.

2014. jan. 15. 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

bocs de en ki nem allhatom az ilyen labakat (azert mert regen enis dagadt voltam, de aztan kockahasra edzettem meg karra hatra stb. es most egy allat vagyok, persze meg van egy kis felesleg kb 4kilo rajtam amugy 173cm 57kg vagyok

es foleg azert utalom az ilyeneket mert ha en 11evesen meg tudtam tenni akkor barki megtudja!!

2014. jan. 31. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
van egy kis pocakod?? ha már ezt mondod akkor az jó hájas lehet...:O
2014. febr. 8. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Elég kicsi az esélye, hogy egy fiú is beléd szeressen ilyen lábakkal. Maximum az olyan srácok, akiknek már úgyis mindegy, csak legyen valakijük, és az se baj, ha lány.
2014. febr. 20. 16:49
 16/16 anonim ***** válasza:
bi lány vagyok, és bejövős 23
2014. márc. 1. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!