Szerintetek ilyenkor mi van? ( a történetem lentebb)
Figyelt kérdés
Korban nem vagyunk már gyerekek, de mégsem értem. Adott egy 2 éves ismeretség. akkor kezdtünk el ismerkedni neten, pár alkalmas beszélgetés volt csak, de mindketten csak az unalom elkergetés miatt jártunk fel. A férfinak volt párja, ezt nyíltan el is mondta, és azt is, hogy csak beszélgetni jár fel. Nekem pedig alakulóban volt, bár ezt ő nem tudta. El is tűntem egy pár hét múlva, mert összejöttem azzal a pasival, akivel alakulóban volt a dolog, azóta is együtt vagyunk. Ő kereshetett volna, de nem tette. A napokban egymásba botlottunk ismét, neten. Furcsa volt, én nem gondoltam hogy pont ő az. De nem sokra rá kiderült, elmondta, hogy tetszettem neki mint nő, de tudta hogy nem álltam volna szóba vele, mert nem volt egyedül. Most meg nekem van párom, ezért is marad meg a netnél. Elmondta többször hogy szimpatikus vagyok neki, és ha mindketten egyedül lennénk, akkor benne lenne a találkozásban is például. Többször viccelve céloz erre, de furcsa hogy személyes ismeretséget nem szeretne, holott jól elvagyunk. Mit gondolnátok ilyenkor? Vagy egyáltalán a pasiknál ez mit jelent?2014. jan. 14. 08:18
11/15 A kérdező kommentje:
Annyi a lényege, hogy én a személytelen emberekkel nem tudok mit kezdeni. Szeretem személyesre venni az ilyesmit, akkor tisztázódik a kép a másikról. Lehet nem lenne belőle később még ismeretség sem, de lehet lenne belőle egy jó barátság. De ha ő ilyen szinten elzárkózik, az ellen nem tudok mit csinálni, tehát értelme sok nincs. ( persze ez csak az én véleményem, mások biztosan máshogy látnák )
2014. jan. 14. 10:53
12/15 anonim válasza:
elég primitív vagy. foglalt vagy, nőként is érdekelnéd. helyes, hogy nem akar személyesen beszélgetni. te félredugnál vagy kínoznád a netes ismerősöd, mert önző vagy.
13/15 A kérdező kommentje:
12!
- Primitív aki mondja, pláne aki ismeretlenek előtt így nyilvánul meg. Ja és persze aki nem tudja, hogy normális hangnemre normálisan illik válaszolni.
- nem ismersz, tehát ne találgass! Magyarázkodni nem fogok, de ha elolvastál volna mindent végig, rájöhetnél hogy nem vagyok egy r..nc, nem is leszek. Pont ezért próbálom megérteni, mert ha ilyen egyszerű volna, nem lenne kérdés számomra hogy mi van!
2014. jan. 14. 11:29
14/15 homo ludensz válasza:
Szerintem meg ha nem akarsz magadnak pár keserves lelki szenvedésekkel teli órákat akkor csak és kizárólag a párodra koncentrálj.Gondolom hogy jól elvagytok a pároddal akkor szépen kulturáltan írd meg neki hogy jól esik hogy csinosnak,szimpatikusnak tart és köszönöd de ennyi volt.
15/15 anonim válasza:
akkor szadiznád. egy férfi ezt érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!