Vannak még olyan fiúk, akik örülnek neki, ha a lány kezdeményez náluk, és nem tekintik ezért kevesebbnek, "könnyű prédának"?
Most előre kijelentem, nem a r.ibanckodásra gondolok, természetesen.
Én úgy vagyok vele, hogy a férfinak kéne kezdeményeznie hagyományosan, de sajnos sok olyan lány van (köztük én is), akiknél nem kezdeményeznek a fiúk. Akkor mi a jobb, ha ülünk és várunk, vagy esetleg lépünk valamit affelé, aki tetszik? Most komolyan kérdezem, nem ironizálok, mert már kezdem azt hinni, hogy tényleg úgy megy ez, hogy csak a férfiak válogatnak, és aki tetszik nekik, ahhoz úgyis odamennek. Én úgy vagyok vele, hogyha kezdeményezne nálam egy fiú, minimum az esélyt megadnám neki, hogy megismerjem, de úgy látom, fordítva nem így megy ez, és a fiúk már úgy tekintenek a lányra, mintha valami alacsonyabbrendű lény lenne azáltal, hogy kimutatja/kimondja amit érez, és inkább azt ostromolják, aki ezt sosem tenné.De kérdezem én, miért baj ez? Tényleg így látjátok ezt, fiúk? Már teljesen reménytelen, hogy esetleg valaki ennek őszintén örülne? Hagyjam, és várjam a "szőke herceget"? (zárójelben jegyzem meg, nem szisztematikusan rohangálok a fiúk után, csak tényleg akkor mutatom ki, hogy tetszik, ha már nagyon nagyon érdekel, és ez nem sokszor történt meg eddig)
Tudom, hogy sok kérdés volt már erről, és mindig írjátok, hogy nem rossz ez, de akkor miért van mégis így a valóságban? Nemrégiben írtam ki egy kérdést hasonló témában, és a valaszokból az jött le, hogy azt a láynt, aki kezdeményez, max. szexre "használnák"...
9: Hát, én úgy vettem észre mindenesetre hogy a lányok többször adnak esélyt olyan fiúnak, aki talán elsőr enem tetszene nekik, mint fordítva. De hát igen, tudom, 100%-ra sosem lehet tudni.
Amúgy érdekes, hogy itt mindenki azt írja, hogy normális, de amúgy meg nem úgy tűnik..lehet hogy bennem van a hiba. Viszont másoknál is láttam már ezt, nem csak saját tapasztalat.
Azért írják, mert messzemenő következtetéseket akarnak levonni a saját környezetük alapján. Olyan nehéz elhinni, hogy jól esett, amikor egy lány nyitott felém? Pedig így volt. Mint írtam, elutasítottam. De nem emiatt, hanem más miatt. Ugyan így, ha egy lány elutasít egy fiút, annak ezer féle oka lehet, nem igaz?
Nyilván ha valakinek nem jössz be, elutasít. Nem számíthatsz biztos sikerre soha. Ez független attól, hogy fiú vagy lány vagy. Ez a kockázat nekünk srácoknak is ott van mindig.
És mint írtam, vannak a macho, hódító típusú fiúk, akik kizárólagos jognak tekintik a kezdeményezést. De az az a típus. Van akibe simán ezt nevelték otthon. Az is külön típus.
A szíved joga eldönteni, hogy kezdeményezel, vagy sem. De szerintem felesleges a környezeted véleménye alapján dönteni. Úgy csináld, ahogy érzed. De ne a szívedre hallgass, ahogy szokták mondani, hanem az eszedre. Ha azt látod, hogy olyan típus, aki kihasználna, inkább tarts magadban. Inkább azt tanácsolom, hogy ismerd meg az illetőt alaposan, mielőtt kezdeményeznél nála és ne durr bele.
Igazából nem az a baj, ha valaki elutasítja a másikat, mert nem szimpatikus neki, ez érthető. Szerintem az a baj, ha esélyt sem ad rá, hogy megismerje, és eldöntse - lényegében látatlanban dönti el, hogy nem. Ezt nem értem, miért nem lehet adni a másiknak egy esélyt...de mindegy na.
Persze, nyilván látja az ember, hogy ki az aki biztos kihasználna, stb. Nem ilyen fiúk tetszenek, és így nem is ilyenekél kezdeményezek/-nék.
A fiúkat nem tudom.
Én 55 éves férfi vagyok, én örülnék neki!
Esetemben a lánynak kell(ene) kezdeményezni, hiszen ha én kezdeményezek egy lánynál, az sokakban ,,kiveri a biztosítékot", hacsak nem legalább 40 éves az a lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!