Hogy bírtátok ki? (Meleg kérdés)
Hogy bírtátok ki a coming out(előbújás)előtti időszakot,amikor még nem mondtátok el a szüleiteknek,hogy melegek vagytok,és arról kérdezgettek,hogy pl.melyik lány tetszik,mikor lesz már barátnőd stb.
Én már nagyon nehezen birom,alig várom,hogy leérettségizzek,jöhessek pestre továbbtanulni,párt keresni.
16/meleg f
"ezzel nyaggatjuk és nem hat."
Hát ez döbbenetes, pedig egy ilyen intelligens kérdéstől normális esetben mindenki becsajozik...
Nehezen... Nem szerettem sosem az ilyen kínos kérdéseket. "Az xy kislánya, aki itt lakik az utcában, az milyen jó lenne neked.. meghívjam hozzánk?" "Ha holnap megyünk ideodaamoda, elhívjam ixipsz ilonkát is?" "Mi a helyzet a csajokkal?" "Nyugodtan hozhatsz ám fel csajokat"
Gimi elsős koromig bírtam, akkor kitálaltam. Teljesen jól fogadták, mit sem változott a kapcsolatunk. Azóta sokkal egyszerűbb az életem.
Nem bírtam xD Inkább elmondtam, én is gimi elsőben =)
18/F
Engem is nyaggattak, aztán hazavittem néhány dögös csajt akikkel épp jártam, nem is kérdezgettek tovább, alibim is volt.
Persze ez rövidtávú megoldás, nem is ajánlom, utána én is előbújtam.
20f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!