Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ha nem tudom...

Mit csináljak, ha nem tudom magamra erőszakolni, hogy a nem szép lányok is tetszenek, miközben a szép lányokhoz meg nem vagyok elég jó?

Figyelt kérdés

2014. jan. 13. 17:52
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
valamiben, legalább egy valamiben ki kell törni én úgy látom az elmúlt lassan 10 év alapján, vagy anyagikban, vagy külsőben, vagy intelligenciában, vagy egzisztenciában, karrierben, egészségben, stb... igyekszem tanulni, egyetemről egyetemre megyek, keresem mibe lehetnék jó, honnan tudnék pénzt keresni, de eddig csak adósságot sikerült ezzel felhalmoznom de már úgy vagyok nem érdekel, ha nyolcszor még ennyi hitelből is de folytatom a dolgot, közmunka, segély mindig lesz
2014. jan. 13. 18:19
 22/60 Noydra ***** válasza:
Igen ez igaz, mindenki azt nézi elsőre, de messze nem csak ez számít...
2014. jan. 13. 18:20
 23/60 A kérdező kommentje:
tudom, ezért próbálkozom vmi mással kitűnni, de eddig csak károm származott a próbálkozásaimból, de mást nem tehetek
2014. jan. 13. 18:21
 24/60 anonim ***** válasza:

Hát ne erőszakold magadra, de a normális, értelmes emberek, nem csak a számukra 100 %-ig tetsző emberekkel állnak szóba.

Már csak azért sem, mert úgyse lesz minden emberi kapcsolatból szex vagy szerelem.

Az érett emberek ismerkednek itt-ott, munkahelyen, iskolában, tanfolyamon vagy akár a sarki boltban... és csak az ismerkedés kedvéért. Azért, hogy legyen kihez szólni. Legyen kivel megbeszélni a napi történéseket stb.

Aztán a sok beszélgetésből egyszer csak szimpátia lesz, majd vonzalom, szerelem és BUMM, össze is jöttél a könyvelésről Marikával, akiről egy éve azt se tudtad, hogy a világon van, pedig már akkor is egy cégnél dolgoztatok. Akkor nem tűnt fel, hogy milyen szexi, netán szürke kis verébnek gondoltad, de most el se tudsz képzelni nálánál dögösebbet...

Na így működik ép lényeknél.

25/60 anonim ***** válasza:
Én az IQ-light pasikkal nem tudok mi kezdeni, szóval nekem ezért nem kellenél. Más kérdés, hogy én jó nő vagyok, viszont a mackós pasikhoz vonzódom, akik bőven 100 kiló fölött vannak és nagyrésze zsír.
 26/60 A kérdező kommentje:
24: nem igazán igaz amit leírtál, rengeteg lánnyal ismerkedtem azokkal is akik nem tetszenek, sőt jellemzően olyanokkal, mert ők szóba állnak velem is és sok ilyen lány barátom van, de ha nem szépek, akkor nem fognak hirtelen megtetszeni, ez vmi bugyuta filmben talán így van de valóságban nem, legalább van 20-30 ilyen lány barátom és nem épp a legszebbek, de attól mert barátaim nem fogok vonzalmat érezni ha nem szép
2014. jan. 13. 18:24
 27/60 anonim ***** válasza:
51%
Azért az is elég durva, hogy ennyi idős létedre még nem tudod mi az, amit szívesen csinálnál, persze az más kérdés, hogy az egész életed ezek szerint a csajozásra alapozod, ez pedig ritka szánalmas, hogy csak ez töltené ki az életedet. Sajnállak eléggé.
2014. jan. 13. 18:24
 28/60 A kérdező kommentje:
nem a csajozásra alapozom te nagy okos, csak az is egy fontos és hiányzó része, amúgy tudom mit csinálnék szívesen csak nem megy, nincs meg a tehetségem hozzá, nem tudok logikusan jól tervezni, számolni, gondokózni, kibuktam nem azért mert nem érdjekelt hanem mert nem ment
2014. jan. 13. 18:26
 29/60 A kérdező kommentje:
sok időt, pénzt, energiámat fektettem bele és képtelen voltam felfógni az összefüggéseket , a memóriám pedig pocsék nem jegyzek meg dolgokat túl könyen jogot is próbáltam
2014. jan. 13. 18:27
 30/60 anonim ***** válasza:
Meg írni sem. Akkor olyat keress, amiben jó lehetsz. Érdekes, hogy a tehetségtelenségedet tudod erőltetni...
2014. jan. 13. 18:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!