Mit csináljak, ha nem tudom magamra erőszakolni, hogy a nem szép lányok is tetszenek, miközben a szép lányokhoz meg nem vagyok elég jó?
Kérdezz meg egy érettebb lányt/nőt, hogy milyen pasi kell neki. Több, mint a fele nem az alakoddal vagy a jóképűségeddel fog foglalkozni! Mert ezt csak TE hiszed, hogy CSAK ez számít!
Legyél kedves, előzékeny, segítőkész, MOSOLYOGJ, és lehessen veled beszélgetni. És csodák csodája: válogathatsz majd a szép lányok közül is!
Ilyen egyszerű! Akkor is, ha azt hiszed, hogy nem!
44/F
Érdekes, nekünk aktív szexuális kapcsolatunk van. Pedig én nem vagyok túl szép, és nem is jó az alakom :D ez olyan, hogy én komolyan szeretem, és mindent szeretek rajta, ahogy van, ha van egy kis pocakja azt is imádom, ha nincs semmi azt is.
és milyen már, hogy elvárod a lánytól hogy szép legyen, miközben te nem vagy jóképű? nem igazságtalanság ez egy picit?
Egyszerűen tévesen nagy hangsúlyt fektetsz a külsőre. Nézhetsz ki akárhogy, ha pl nem tudsz ismerkedni, satöbbi...
Ezer oka lehet, ami nem a külső csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!