Kedves; szép ; intelligens Budapesti lány van itt?
Figyelt kérdés
Ismerkedés szempontjából ?:) beszélgetni sétálni ismerkedni ?:) 21 éves pasi :)2014. jan. 13. 16:21
1/7 anonim válasza:
Sajnos a fenti három tulajdonságból a budapesti lányoknál csak kettő fordul elő együtt. No offense :)
2/7 anonim válasza:
és aki intelligensnek mondja magát... akkor szabadul el igazán Isten ostora :D:D
3/7 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni, de szerintem fiatal vagyok hozzád. 16/l
4/7 anonim válasza:
Valami mindig hiányzik. Énis keresnék itt értelmes lányokat, de vagy nem ide valósiak, vagy valami közbe jön... :D
20F
5/7 anonim válasza:
16 éves lány mióta fiatal egy 21 éves sráchoz?
6/7 anonim válasza:
Én ilyen vagyok,de nem szívesen ismerkednék itt, mert kedves, helyes, intelligens fiú, itt nem nagyon van.. :D
(most ebből azt fogjátok levenni, h egóista vagyok, mert kedvesnek, szépnek, és intelligensnek tartom magam., úgyhogy már egy negatívum.:D)
18/L
7/7 anonim válasza:
szia:) én intelligensnek és szépnek tartom magam, a kedvességem pedig az emberek vislekedésétől függ:D ha te kedves vagy velem én is az leszek veled:D
ha akarsz írj:) én szivesen beszélgetek, de csak akkor ha jogosan vannak ilyen elvárásaid:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!