Fiúk, milyen kapcsolatban állsz azzal a lánnyal akinek azt mondod pl: " picinyem" vagy "lelkem"?
Figyelt kérdés
Vagy simán olyannak is mondjátok, akive barátok vagytok és csak a lányoknak olyan nagy dolog ez?2014. jan. 12. 00:40
1/9 anonim válasza:
én csak annak mondom akinél érzek valamit
2/9 anonim válasza:
én szoktam mondani bárkinek csak úgy:D amilyen kedvem van
3/9 anonim válasza:
nemtom ilyet én senkinek nem mondok ,de elképzelhető a barátsági, haversági dolog meg hogy poénkodni próbál, mert bejsz neki
4/9 anonim válasza:
Picinyem,az olyan mint a kisanyám,lekezelő,kioktató.A "lelkem" az meg olyan öregasszonyos.
5/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, de nekem ezt csak haverok szokták mondani így viccesen. Akikkel jártam ők sosem használtak ilyen giccses szavakat.
6/9 Spongya Bob Kocka válasza:
Nyálas szó melyet nyálas fiúk mondanak a bnőiknek.
7/9 anonim válasza:
Ez bizony elég nyálas. Nem mondani kell, hanem éreztetni vele, már ha barátnőről van szó. Más lánynak meg minek ilyet mondani?
8/9 anonim válasza:
Nem használom ezeket a szavakat, max 1 évben egyszer.
Barátnőnek soha, inkább csak barátnak (nőnemű), aki épp
elb@xott valamit... :)
9/9 anonim válasza:
A "Picinyem" megszólítás olyan,mintha a lányom lenne,a "Lelkem" meg vénasszonyos. Amúgy nem szoktam ilyeneket mondani a barátnőimnek. Barát barátnőknek szoktam mondani olykor,hogy: Életem,stb,de barátnőmnek nem szoktam ilyeneket mondani,nekem túl giccses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!