A csajok ha kapcsolatban vannak mégis miért egyedülálló státuszuként vannak fent FBon?
Ez annyira jellemző és egyben elszomorító is :(
Komolyan már csak akkor van az ember párkapcsolatban ha facen ez van beállítva? :(
Miért ez jelenti a kapcsolatot? :(
Miért nem a kimondott szó és az érzelmek? :(
Az exemnél beállítottam, el is fogadta, aztán egyszer csak kitalálta, hogy ez őt zavarja. Elég rosszul esett.
Úgyhogy most hiába van párom hónapok óta, nem állítom át, mert nem akarom még egyszer kellemetlenül érezni magam miatta. Egyébként akinek fontos, az tudja.
Nehogy már ezen múljon a dolog komolyan.
FB-n én sem raktam ki hogy kapcsolatba vagyok a barátnőmmel pedig egyáltalán nem szégyeljük egymást, sőt vidáman sétálunk a városban, közös képeink is vannak, akik nekünk fontosak tudják jól mi a helyzet. Mi nem a FB-on élünk csak kapcsolat tartás megy ott semmi más, posztolni sem posztolunk ki minden baromságot mert mi a fenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!