A csajok ha kapcsolatban vannak mégis miért egyedülálló státuszuként vannak fent FBon?
nem mindegy neked h mire van beállítva
nem a te életed ne szólj bele semmi közöd hozzá
ja
elárulom a FB kívül is van ám élet nem tudtad????
Engem zavarna, ha a páromnál az lenne kirakva, hogy egyedülálló, pláne annak tudtában, hogy tudom, hogy napi szinten használja a Facebookot. Az teljesen más lenne, ha nem foglalkozna vele, akkor betudnám annak, hogy biztos azért nem teszi ki, hogy kapcsolatban mert még arra se méltatja a Facebookot, hogy megosszon ilyeneket.
De akik alapból Facebookon élik az életüket, és nem rakják ki, hogy kapcsolatban, de ellenben Böbi néni Morzsi kutyáját meg a részegembert nyelt kígyót megosztják... hát az már elgondolkodtató, hogy vajon szégyell vagy titokban akarja tartani
Kemény dolgok. De a legdurvábbak nem szerepelnek. Azt azok tudják akik 2 Fb-ról figyelték a kisbarátnőjüket, mert más a megosztott tartalom komment fénykép ismeretleneknek, más ismerősöknek. Ismerősök láthatják a közös fotókat és stb.
Apropó, Facebookon lehet olyat hogy az ismerőseim azt lássák kapcsolatban ismeretlenek azt hogy egyedülálló?
Van ez a mondás:
Attól hogy nincs kiírva hogy kapcsolatban vagyok még lehet barátom. Te hülye vagy még sincs kiírva státuszodnak.
Én kimondom, amit más nem mert:
Azért mert a lányok hütlenebbek mint a pasik!!!
tapasztalat!
Sokkal több "foglalt" nőt fogtam meg mint szinglit. Akár fb, akár életben......
Én kimondom, amit más nem mert:
Azért mert a lányok hütlenebbek mint a pasik!!! Jobban szeretnek félre kacsintgatni.
tapasztalat!
Sokkal több "foglalt" nőt fogtam meg mint szinglit. Akár fb, akár életben......
egész fb listám van ilyen nőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!