Sportos, magas, némileg szeretetéhes, művészlelkű fiú. Kinek kéne?
188 cm/78 kg sportos,izmosabb,kék szemű,barna hajú,elegánsabb öltözködést kedvelő,némileg művészlelkű,szeretet és és szexéhes,kutyakedvelő,sajnos elég robbanékony és néha lusta ifjú valék és kíváncsi vagyok hogy van-e ezen az oldalon olyan lany akinek a felsorolt tulajdonságok alapjan tetszenék..
Bocs a gigantikus körmondatért.
(Tegnap lettem) 18/F
művésznek buta vagy.
"valék"
hibásan használod a régies alakot.
ez a két szó egymás után ütős:
"szexéhes,kutyakedvelő"
Azigen,te aztán colos fiatalember vagy..:d
am. az,hogy művész lélek-e az nem egy "valék" helyes vagy helytelenül való használatából fog kiderülni;)
Am. az,hogy művészlelkű vagy mit takar pontosan?
Talán némileg közöd van valami művészi tevékenységhez?:)
Nálunk a tanár is így hasznalja a valékot de elhiszem hogy nem így van..
Csellózom olyan 11 éve és néha verseket is írok,nem is szörnyedvényeket.
Szeretek tancolni is,a klasszikus zenét,ilyenek.
Az a tény, hogy viszonylag helyesen írni tudsz, bőven elég indok nekem ezen az oldalon ahhoz, hogy írjak. :DDD Szóval ezek alapján azt mondom, miért ne, végülis tetszeni tetszenél ennyi alapján, igaz, hogy még vannak olyan dolgok, amikről nem tudok és amik döntően befolyásolhatják ezt az álláspontot, de azért mégis.Szívesen megismernélek, a többit pedig majd meglátjuk...
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!