Sportos, magas, némileg szeretetéhes, művészlelkű fiú. Kinek kéne?
Figyelt kérdés
188 cm/78 kg sportos,izmosabb,kék szemű,barna hajú,elegánsabb öltözködést kedvelő,némileg művészlelkű,szeretet és és szexéhes,kutyakedvelő,sajnos elég robbanékony és néha lusta ifjú valék és kíváncsi vagyok hogy van-e ezen az oldalon olyan lany akinek a felsorolt tulajdonságok alapjan tetszenék..
Bocs a gigantikus körmondatért.
(Tegnap lettem) 18/F
2014. jan. 11. 21:04
2/19 anonim válasza:
188cm/78kg ? Ez hogyan lehet sportos izmos?? Ropi lábú vézna fiúcska lehetsz. De a korod miatt még úgy is túl fiatal vagy, meg olyan "langyos" a dumád... 22/L
4/19 anonim válasza:
Né haragudj de nem vagyok meleg
6/19 anonim válasza:
ja bár nem tudom tegnap lettél 18 e vagy fiú, mert a mai világban már akár mi előfordulhat, ha 18 lettél akkor helytálló az előző háeszem
7/19 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok,koromból kifolyólag de kidolgozott.
Guggolni +60 kilóval szoktam,fekvenyomás szériában 75 kilóval.
2014. jan. 11. 21:14
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm,koma :)
2014. jan. 11. 21:14
9/19 anonim válasza:
jánykák én mondom csapjatok le rá ha tovább folytatja a gyúrást félisten lesz akkor majd bánhatjátok
10/19 A kérdező kommentje:
Ezért van itt a kérdés:D
2014. jan. 11. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!