Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok igaz -e?

Lányok igaz -e?

Figyelt kérdés
igaz -e az hogy a külső nem olyan nagy mértékben számít mint a belső és inkább azon van a hangsúly hogy menyire vicces vagy rendes vagy megértő és lehet vele bármiről beszélni

2014. jan. 11. 15:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De azért tartom a mondás, miszerint a külső megfog, a belső megtart.
2014. jan. 11. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
elsőnél a pont
2014. jan. 11. 15:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a dumát,a külső alapján dől el minden.Mert ha az alapján nem akarnak,onnantól szóba sem állnak velem.És egy se mondott legalább annyit,hogy na jó gyere beszélgessünk kicsit és ismerjük meg egymást.A külső alapján el vagy küldve és teljesen mindegy utána mit csinálsz.
2014. jan. 11. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Igaz,csak jó kocsija,meg sok pénze legyen,amit a nőre költ.Akkor már"csak a belső számít".
2014. jan. 11. 15:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy mondanám, hogy nem csak a külső számít, de számít a külső. Mert aki külsőre nem fog meg, az lehet bármennyire is megértő, vicces, rendes, szimpatikus, bármennyire is lehet közös a hullámhossz, akihez nem vonzódom, az max. barát lehet. Viszont ha az illető nem egy hú, de milyen jól kinéző ember, inkább átlagos, vagy annyira nem is az esetem, de nem rossz, valamilyen szinten vonz, akkor a személyes tulajdonságai bizony vonzóvá, szerethetővé tehetik a számomra. És ott már egyáltalán nem számít, ha nem is olyan jóképű az illető.
2014. jan. 11. 15:30
 6/12 A kérdező kommentje:

És az első benyomás is sokat nyom a latba nem ?

úgyérteem ha mondjuk a srác büvész vagy valami ilyesmi?

2014. jan. 11. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Személy szerint én így gondlom. biztos van olyan ember, akinek a külső fontosabb.
2014. jan. 11. 15:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Csiribiri...
2014. jan. 11. 15:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Már hogy ne számítana nagy mértékbe a külső ? Kezdjük ott, hogy vissza sem ír nekem a csaj, ha nem tetszem neki :))

Lehetsz akármilyen rendes, és jópofa, egy ronda fiú csak élőbe ismerkedhet, mert ott legalább vissza válaszolnak, és van esélyed arra, hogy megtetszik neki a stílusod... Neten ráírsz, hogy "szia" megnézi a képeid, és vissza sem köszön, ha nem tetszel neki :D

2014. jan. 11. 15:38
 10/12 anonim ***** válasza:
sztem külsőleg a kisugárzása meg a stílusa a lénbyeg,h megfogjon, mert az változó kinek milyen külsejű pasi jön be
2014. jan. 11. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!