Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jópasik, írjátok már le,...

Jópasik, írjátok már le, hogyan utasítottak el titeket lányok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
A jópasikat nem utasítják el :)
2014. jan. 11. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell a sármod és a pénzed sem ElnöKúr,húzz a pic.sába...
2014. jan. 11. 14:31
 3/9 A kérdező kommentje:
bill gates se bukik egy dollárt se sose
2014. jan. 11. 14:31
 4/9 BlackSword ***** válasza:
Sehogy!!!
2014. jan. 11. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:

engem még sehogy,én koptattam már le rengeteg lányt.

de kedves voltam velük,csak egy idő után egyre kevesebbet beszéltem velük,aztán már semennyit és vették a lapot :))

2014. jan. 11. 14:57
 6/9 A kérdező kommentje:
tudtátok, hogy a férfiak nagy részét, sosem utasitják el?
2014. jan. 11. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Mit értesz pontosan jó pasi alatt? Én ismerek pár jó pasit, akiket elutasítottam, mert nem jött be a nagyképű stílusuk. Pedig jól néztek ki, jó dumával. Csak látszott, hogy el vannak telve magukkal. Na, ők rövid úton el lettek utasítva:D Azt nem gondolom ugyanakkor, hogy ezt nagyon reklámoznák, mert sérti a hiúságukat. Ugyanakkor időnként újra tesznek egy-egy elvetélt próbálkozást, nehogy már ne legyek meg nekik. Mit képzelek én magamról, hogy őket elutasítom? Vicces. Ők úgy lettek elutasítva, hogy megmondtam kerek-perec, nem jön be a stílusuk. Rafináltak, mert utána próbálkoznak kisebb arccal is:D
2014. jan. 11. 15:30
 8/9 A kérdező kommentje:
jaj, azért az ilyenbe böven benne van az is, hogy azért koptatod le a népszerü jo pasit, hogy elmondhasd, hogy te ezt is megengedheted magadnak, mert annnnnniyra jó csaj vagy....aztán majd ugyis akad másik jo pasi, akivel meg dugsz. szóval ennyi.
2014. jan. 11. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem nem kellenèl
2014. jan. 11. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!