Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek bejön ha a fiú...

Lányok nektek bejön ha a fiú kalapot visel?

Figyelt kérdés
vagy hagyjam otthon ha fel akarok vkit szedni?konkrétan fedora kalap.20as 30as 40évesekben volt nagyon népszerű. na szóval ez vonzó semleges vagy taszító?
2014. jan. 11. 08:27
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem öregit 60 évet
2014. jan. 11. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha kongruens a kalaphoz a személyiséged, magyarul nem f aszkalap vagy, bejöhet nekik. :)
2014. jan. 11. 08:41
 3/10 Amado atya ***** válasza:
Legyen hozzá egy S 100-as, vagy 120-as Skodád is, úgy a menő. :)
2014. jan. 11. 09:03
 4/10 A kérdező kommentje:
tudod ezt régen a jómóduak hordták.én nem vagyok ez de ilyen szovjet vacakokig nem alacsonyítanám le magam.maradjunk komolyak ez nem a vicc kategória.
2014. jan. 11. 09:07
 5/10 anonim ***** válasza:
hófehér maserati és végtelen bankszámla mellé jól jönne
2014. jan. 11. 09:14
 6/10 A kérdező kommentje:
ja én is örülnék neki.úgy beszélsz mint egy lány:) gondolom az vagy:) na ez megmagyarázza mért egyből a pénzre mész.na ilyen típust pont messziről kerülöm.sajnos manapság nagyon gyakori.így a véleményed nem sokat számít számomra.
2014. jan. 11. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan, legalább tudom, hogy kivel ne álljak szóba :D

Na, komolyan:

- a fedorától a legtöbb pasas úgy néz ki, mint a saját nagyapja

- negatív konnotációja van: azok Jó Fiúk™ szokták hordani, akik szerint minden nő r!banc, aki nem hajlandó velük szóba állni, és úgy összességében szexista vadbarmok

- a fedora eredetileg női kalap

- #6 neked fogalmad sincs mi az az irónia, ugye?

Lásd még:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 11. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. De általában ami nekem tetszik, az százból kilencvenkilenc lánynak nem.
2014. jan. 11. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:
NE! Csak a fedorát ne. Kérlek. Ne. Csak... ne.
2014. jan. 11. 11:20
 10/10 A kérdező kommentje:

7es számú válaszoló: iróniát gépen keresztül ne.hidd el nem érezni hogy ironizálsz vagy nem.látom amit írsz nem pedig hallom amit mondasz így az ironiából rengeteg a félreértés.azt nem tudom hogy eredetileg női kalap volt e de már nem az.persze lehet hordani de még életemben nem láttam női fejen.sajnos férfin sem sokon.

8as: kár hogy sosem azt az egy lányt találom a százból aki elött önmagam adhatom.persze azt még meg lehet tenni hog leveszem de aki elött már ilyen apróságokban sem adhatja önmagát az ember azzal később ez valószínűleg szakításhoz vezetne

2014. jan. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!