Csajok nektek bejön ha ott voltam David Beckham esküvőjén Luttrellstown kastélyban 1999-ben? :D
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 23:45
2/10 anonim válasza:
Maximum akkor jön be nekik, ha te voltál a vőlegény ;)
4/10 anonim válasza:
Nem sok mindent tettél le az asztalra, ha ez a legnagyobb dolog az életedben:)
7/10 anonim válasza:
nem mindegy, hogy meghívott voltál e vagy pincér
8/10 anonim válasza:
Ha te voltál maga Beckham, akkor ja... :D Egyébként ez mégis kinek számítana bármit is, hogy ott voltál? :D
9/10 anonim válasza:
És ezt hányszor fogod fenyegetésképpen elmondani a leendő párodnak, akinek esetleg bejön?
Szóval nem mindegy, hogy ott voltál, vagy nem? Ettől a ténytől nem vagy jobb képűbb, nem keményebb a farkad, nincs több pénzed.
Én meg Londonból írok! Ez bejön? ... Ugyan már, kit érdekel, hogy itt vagyok?! Csak a családomat.
44/F
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel hogy ki mikor hol volt, de biztos velem van a baj, nem vagyok elég felszínes.
Biztos találsz valami r.bancot akinek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!