Bejönnek neketek csajok egy ilyen kinézet?
Figyelt kérdés
Üdv !
Bejönne neketek egy ilyen kinézet ?
Ha nem is de hány pontot adnátok rá a 10-ből ?
2014. jan. 10. 22:41
11/17 Pretty_Fighter válasza:
Eléggé bejön,de küldhetnél egy póló nélkülit is,csak hogy tudjam rendesen pontozni...:P
12/17 A kérdező kommentje:
Itt van :)
Igen, tudom nállunk a terembe is vannak bunkók, velem szemben nem, de mással látom azok. Szóval megértem, aki beképzeltnek tartja az izmos pasikat, de vannak kivételek is :)
2014. jan. 10. 23:10
13/17 anonim válasza:
Bejön ez az alkat (legalább erösebb nálam :D)
De az én korosztályomban kevés az ilyen :(
14/17 anonim válasza:
10-es vagyok.
Én készülök már egy jó ideje elmenni egy terembe, de még nem mertem betenni a lábam, pont a sok bunkó miatt. Na de ez van :)
15/17 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, csak úgy mondom :)
Mások 20-22-nek néznek, aki nem tudja !
2014. jan. 10. 23:22
16/17 A kérdező kommentje:
14-esnek :)
Nem kell félni, lehet van bunkó, de rengeteg jó emberke is van, hidd el :)
2014. jan. 10. 23:24
17/17 anonim válasza:
Mi ez a sok hülyeség az izmos pasikról? Eddig a kondiban találkoztam a legnormalisabb emberekkel akiket ismerek pedig "értelmiségi" körökben mozgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!