Bejönnek neketek csajok egy ilyen kinézet?
Figyelt kérdés
Üdv !
Bejönne neketek egy ilyen kinézet ?
Ha nem is de hány pontot adnátok rá a 10-ből ?
2014. jan. 10. 22:41
1/17 anonim válasza:
uh, nekem nem, bocsi.
tul sok az izom, kicsit felnek toled. :D
21/L
3/17 anonim válasza:
Miért nem szeretik az izmos fiúkat :c :D
4/17 anonim válasza:
Utálom az ilyen izomagyú barmokat.
6/17 anonim válasza:
Nem sok látszik belőled, így nehéz, mert igazán az összhatás számít.
De ha a kérdés az volt, hogy az ilyen izmos tetszik-e, akkor a válasz igen!
7/17 A kérdező kommentje:
Izomagyú ? :)
Attól, mert szép izmos testem van, lehetek egy intelligens, kedves valaki :) Ne tévessz másokkal, vannak olyan beképzelt emberkék is az tény, de nem mindenki ők.
2014. jan. 10. 22:49
9/17 anonim válasza:
Nekem bejönne ;) Ha jól kijövünk egymással (tehát nem csak a külsőt nézem) nyerő:D
10/17 anonim válasza:
Nekem alapvetően tetszenek az izmos pasik, de sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy eléggé beképzeltek. Egy ilyen átlagos külsejű lányhoz, mint amilyen én is vagyok, még csak hozzá se szólnak, sőt, inkább lenéző pillantásokat kapok csak tőlük. Úgyhogy eléggé előítéletes lettem velük/veletek szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!