Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon érdeklem őt?

Vajon érdeklem őt?

Figyelt kérdés
4éve hogy megismertem egy fiút,akivel idáig nagyon jó barátságba voltunk! Ám 2 hónapja egy buliba beszélgetésbe kezdtünk,és elmondtuk egymásnak,h egyikünknek se közömbös a másik! Azóta már elcsattant egy csók,és akármikor együtt megyünk bulizni mindig iszonyat aranyos velem.. viszont a hétköznapok borzasztóak.. nem is beszélünk,nem keres,vagy csak nagy ritkán! Vajon csak a pia beszélt belőle? Ha ittas mindig elmondja mennyire hiányzom neki ha nem vagyok vele és mennyire szeret, és szeretne velem lenni! ő 20 éves én 19,de egyszerűen nem tudok elmenni rajta,segítsetek kérlek!!!!
2014. jan. 10. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Eléggé ismerős a helyzet.

Próbáld meg néha te is keresni, NAPKÖZBEN, mikor biztos nem piázott be.

2014. jan. 10. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
én is megkeresném egyszer. ha furán reagál, akkor meg megbeszélném vele, hogy mi van köztünk.
2014. jan. 10. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!