Neeeem... olyan nem lehet, kizárt, mi mindig keresünk valakit.... ;)
2014. jan. 10. 21:00
2/11 anonim válasza:
Persze, exemmel való szakítás után élni sem volt kedvem, nemhogy más pasikat hajkurászni. És sokáig nem is jött vissza ez a vágy, nekem nagyon hiányzott. És inkább a szex hiányzott pár hónap múlva, meg némi testiség, de nem a kapcsolat.
Szóval szerintem simán lehet.
2014. jan. 10. 21:01
3/11 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen, inkább arról van szó, hogy keresünk csak amig nem érezzük ugy hogy ezzel szeretnénk járni, addig akkor inkább kedvesen igy háritunk.Vagy kinézünk magunknak átlag 2-3 fiút, akivel nagyon összejönnénk, és ezen a 2-3 fiún kivül sokan nyomulnának, de azok nem kellenek, mert várjuk hogy hátha az aki tetszik egyszer észrevesz bennünket..
2014. jan. 10. 21:04
4/11 anonim válasza:
Én most pont ebben az időszakban vagyok. 22 évesen túl vagyok pár kapcsolaton, sűrűn követték egymást, szóval most jó lesz kicsit egyedül lenni, magammal, a munkával, tanulással törődni és csak úgy élni, bulizni a barátokkal. :) Most semmi másra nem vágyok csak erre. :)
2014. jan. 10. 21:11
5/11 anonim válasza:
18-24 éves koromig kapcsolatban voltam. Utána egy ideig eszem ágában se volt mást keresni :D
2014. jan. 10. 21:23
6/11 anonim válasza:
Én 20 évesen szakítottam a 4 éves kapcsolatommal, mert megjött a kedvem hogy kiéljem magam. Így azóta (2 éve) sok egyéjszakásom volt. Egyiket sem mondanám hogy kerestem. Csak általában van kivel hazamenni. Én most úgy gondolom nem keresek senkit. 22L
2014. jan. 10. 21:27
7/11 anonim válasza:
igen, van.
2014. jan. 10. 22:11
8/11 anonim válasza:
Igen, persze, hogy létezik.
Én 7 évig voltam az első barátommal, utána felszabadultam, éltem egy kicsit, kb. fél évig a következő kapcsolatig és nagyon jól esett.
2014. márc. 4. 13:06
9/11 anonim válasza:
Most vagyok vele így, nem volt sok csalódás egy 1,5 éves kapcsolatot zártam le (vagyis hogy ő) még a nyáron szóval nem friss a dolog, nem tudom hogy emiatt vagy más-e az oka de semmi energiám/kedvem pasikkal foglakozni. A munka és az edzés amúgy is szinte minden időm elveszi.
2014. márc. 4. 14:03
10/11 anonim válasza:
Szerintem lehet. Rám például érettséiig senki sem lesz kíváncsi, az biztos és nem is szeretnék senkit kitenni annak, hogy hetente egyszer találkozunk, közben meg rohanok ide-oda, tanulok, idegeskedem... Sokan nem is értenének meg, de nem is várom el. Pont emiatt nem keresek senkit, amúgy sem találnék olyant, aki a mostani időszakot meg tudná érteni szerintem. Nekem most a tanulás az első és semmi szükségem arra, hogy mégha jogosan is, de azt a nyafogást hallgassam, hogy nem az illetővel törődöm. Ezen múlik a jövőm, ebből fogok élni és nem abból, akit szerelem miatt választok majd. Szóval jobb ötletnek tartom erre az időszakra inkább nem erőltetni semmit, mert ez amolyan itt és most és örökre bánnám, ha nem adnék bele mindent. Ezek miatt egyrészt nem járok el sehova szórakozni, másrészt nem is tudnék szinte ránézni senkire, mert annyira máshol jár az agyam. :D Bő egy év, kibírom, jobb így. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!