Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek az ügy érdekében?...

Mit tegyek az ügy érdekében? Minden lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy van egy lány az osztályban(tudom osztálytárs nem jó..)aki rettenetesen tetszik egyszerűen kedvelem Tökéletes lány kedves,okos,és szép is:)). Nos . Egyszerűen nem tudom mit csináljak 2éve tetszik. Nemrégen kezdtem el intenzívebben menni nehogy elszalasszam vettem neki egy kis ajándékot:). aminek nagyon örült :) azóta amikor a barátnője nem ül melette mindig odaülök mellé :)A héten már el is kísértem haza,beszélgetünk de nem olyan dolgokról hanem pl:hol szilvesztereztünk karácsonyoztunk.Azt biztosra állíthatom ,hogy tudja azt,hogy tetszik nekem mivel van két rendkívül jó barátom akik segítenek ha kell:) Szóval nem tudom mit csináljak mert már annyira tetszik,hogy amikor hazaérek suliból akkor teljesen kifordulok magamból nagyon hamar ideges leszek sajnos még a családomra is pedig nem csinálnak semmit. Az is előfordul ,hogy elkezdek sírni. De tényleg nem tudom mitévő legyek hiszen nagyon kedves:).Ő nem olyan lány ,hogy ha megtudja ,hogy tetszik valakivel elkezd bunkózni hanem tényleg nagyon kedves. Esetleg amikor mellette ülök miről beszéljek vele? +amikor kísérem haza? Kérlek segítsetek már teljesen kész vagyok.:(

2014. jan. 10. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
jajj egyem a szíved :DD hát ha tényleg ENNYIRE tetszik mindenképp tegyél vmit az ügy érdekében,mondd el neki mi van.az már tök jó,hogy sokat vagytok együtt,főleg,ha kettesben.( de tényleg nem olyan jó dolog ez az osztálytársas dolog,tapasztalatból mondom:/ )
2014. jan. 10. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
De mit tegyek? amikor vele vagyok pl órán akkor miről beszéljünk?
2014. jan. 10. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Órán pl. hajtogass neki valamit papírból, meg ilyenek, ha meg kíséred haza akkor, beszélj valami általánosról, ami neki is tetszene, de ne mindig csak olyanról beszélj, mert az feltűnő.Majd Valentin napra küldhetsz neki cetlit, de ne szerelmeset, csak kb. valami ilyesmit: "Boldog Valentin napot!", ebből tudni fogja, hogy sokat gondolsz rá.Nekem ilyen ötleteim vannak.
2014. jan. 10. 21:02
 4/4 bölény25 válasza:
Legegyszerűbb ha elhívod valahova,mozi,séta stb...ott jobban tudsz majd vele beszélni,és ne erőltesd egyfolytába hogy beszéljetek órán,csak nyugi.
2014. jan. 10. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!