Van egy oztálytársam és tetszik mit tegyek?
Figyelt kérdés
elégsűrűn cseszeget 3 lányt köztük engem is...de iagzából nem gonoszan hanem olyan 'nemtudom mitcsináljak ezért inkább piszkálom' féleképpen...és sokat dumálunk és olyanösszeillők lennék:D csak nem tudom hogy indítsak,,,,és senkinek nem kéne mellesleg megtudnia...szóóval aah...de egyébként elég perverz...meg a nagy mellekre bukik am8i nekem nincs....szóval valaki valami ötlet (normális)?:)2014. jan. 10. 17:06
3/6 A kérdező kommentje:
csak egy fél év van már a suliból aztán megyek gmibe...és lehet hogy ugyanoda figunk...de igazábül nem is járni akarok...csak hogy legyen valaami:D
2014. jan. 10. 17:12
5/6 anonim válasza:
Megőrülök ettől a hülyeségtől,hogy ne járj osztálytárssal. Valaki talán egyszer elmagyarázza,hogy miért is ne?
6/6 A kérdező kommentje:
Na végre..szerintem is:) köszi
2014. jan. 10. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!