Kisvirág2223 kérdése:
Sokkal fiatalabb fiú tetszik, most mi lesz?
Figyelt kérdés
Van egy régóta működő házasságom. Olyan nyugis, megszokott. Nyáron egy házibuliban a párom munkatársa elhozta a fiát. Nagyon egy hullámhosszon voltunk az első pillanattól kezdve. Jó pár pohár ital után táncoltunk is együtt és elcsattant egy csók is, amit hál istennek nem látott senki. Akkor nagyon rosszul éreztem magam a történtek miatt, mivel párom is van és jól meg vagyunk, a fiú meg majdnem fele annyi idős mint én. De mégis sokszor csak úgy megnézem a profil képét, hogy legalább ott láthassam, rengeteget gondolok rá sokszor volt hogy elkezdtem írni neki az üzenetet de inkább kitöröltem nehogy baj legyen. De mégis mindig eszembe jut a csók és azok a szépen mosolygó barna szemek. Egyszerűen oda vagyok érte! De közben itthon minden rendben van a párommal és eszembe sem jutna kockára tenni a kapcsolatunkat és eszembe sem jutna semmi komolyat kezdeni ezzel a fiúval. De nem hagy nyugodni a gondolat hogy csak egyszer... hogy mi lenne... nem tudná meg senki... Közben meg egy utálatos nőnek tartom magam hogy másról ábrándozok. Jó, a páromat sem kell félteni, ő is volt hogy félre lépett, megbocsájtottam neki, de azt is tudom hogy ezt ő fordított esetben nem tenné meg. Én viszont vágyom az újra, de attól függetlenül a párommal képzelem el az öregkort és vele is szeretnék maradni. Nem tudom mit tegyek, merjek kezdeményezni a fiúnál, vagy törődjek bele hogy ha már ezt választottam akkor ez marad? Sokat gondolkodom hogy mi az igaz: egyszer élünk, élj a mának élvezd az életet, vagy tisztességgel megöregedni egy ember mellett végig hűséges maradni?2014. jan. 9. 11:14
1/9 anonim válasza:
Ha szerelmes lettél egy fiúba akkor az azt jelenti nem szeretted annyira férjed hogy a kapcsolatotok biztos ponton épüljön.. hallgass a szívedre :) melyiküket szereted jobban? Én nem tudnék úgy élni hogy közben más felé húz a szívem.. :)
2/9 anonim válasza:
Fellángolás, izgalom. Minden kapcsolatban előfordul. Rajtad áll mit teszel, de ha beadod a derekad, akkor vége a házasságodnak és lényegében a semmiért, pár kósza kefélésért dobod el.
3/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy a két érzést össze sem lehet hasonlítani. A férjem olyan megszokott, nyugis, problémamentes. A fiú pedig tüzes izgalmas és új. Nem tudnám eldönteni hogy melyik érzés az erősebb. De azért az sem elhanyagolandó hogy sokkal fiatalabb mint én. Lassan családalapításon kellene gondolkodnom, de ő meg még fiatal ehhez és nyilván nem is nézné senki jó szemmel az ilyen kapcsolatot. nagyon önzően hangzik de a fiút el tudnám képzelni mint egy kis szórakozást egy kis szenvedélyt egy kis vérpezsdítést. De azért az is jó hogy itthon meg itt van egy férfi akire lehet támaszkodni akivel megértjük egymást és közösek a terveink.
2014. jan. 9. 11:28
4/9 anonim válasza:
lehet, hogy lebuksz, és akkor a kapcsolatodnak lőttek. a kisfiúcska meg pár év múlva lelép egy fiatalabb nővel. igen körültekintően kell megtervezni ezt az együttlétet. és olyan akkor sincs, hogy "biztos, hogy nem bukok le" szerintem ne csináld!
5/9 anonim válasza:
Totál megértelek. Élvezd az életet csak ki ne tudódjon!
6/9 anonim válasza:
Egyszer úgyis kiderülne. Édemes ezért kockáztatnod egy házasságot?
7/9 anonim válasza:
Teljesen megértelek. Nekem is állandoan ilyesmi jár az eszemben (F vok), ahányszor csak meglátok egy szép nöt. Izgalmas, ujdonság, szexi, csak ránézek és már érzem is, hogy F vok. Ha nem derülne ki, de szivesen meg......nám! Na most képzeld ezt nap mint nap. Azért maradok a párom mellett. (Hidd el az nem különbség, hogy 1 vagy 1000 ilyen kisértö van!)
8/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? A szövegedből nekem az jött le, hogy nagyon korán férjhezmentél (talán nem is nagyon éltél előtte) egy "megbízható", nyugis emberhez, és most ki akarnak belőled törni, az elmaradt fiatal évek...
Nehéz erre a helyzetre mit mondani, főleg hogy a férjed is megcsalt párszor... Én lehet visszavágnék neki... De ezt neked kell tudni, hogy mi az amire igazán vágysz (a szíveddel), és mérlegelni hogy mikor mi történne, hogy megérné e. Együtt maradsz a hűtlen, de nyugalmat adó férjeddel, és tűz nélkül, békésen megöregszel, vagy kilépsz, tombolsz, és keresel valami egészen mást. Ehhez persze bevállalod, h esélyes h 35 alatt nem lesz gyerek...
9/9 anonim válasza:
Teljesen szokványos h mást is "ki szeretnél próbálni" ha a férjed már kavart mással de te megbocsájtottál neki akkor neki is kell anyira tisztelnie téged hogy neked is begbocsájtson. Arról nem beszélve hogy annak a fiúnak is egy örökre szóló emlék maradna és lehet hogy neked is. És igen az ember egyszer él és fiatalabb már nem leszel.. Itt az esély egy kalandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!