Tetszik egy fiú. Hogyan és milyen szöveggel írjak rá?
Figyelt kérdés
Na szóval...Bejelölt facebookon, még úgy ősszel, de akkor nem nagyon hatott meg, de most már eléggé. :) Egy suliba járunk, szóval naponta látom. Mindig mikor elmegyünk a barátnőimmel mellette, akkor vagy elmosolyodik, vagy beletúr a hajába, vagy mindkettő egyszerre.:D Szerintem sejti, hogy bejön nekem...De elvileg egy másik lánnyal beszélgetett, és Neki az a lány tetszik...
Ezek után hogyan írjak rá?:S
2014. jan. 10. 15:02
1/4 anonim válasza:
Hát figyelj már írtak rám lányok facen, általában úgy köszöntek h szia és egy "szmájlival" ékesítették, majd elkezdtek kérdezősködni, éppen azt írták ami eszükbe jutott. Jókat beszélgettem velük, ha tetszel neki vagy gondolja h ebből lehet valami akkor ő is kérdez. :) Így lesz témátok, de ha ne kérdez kérdezz tőle bátran te.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) Majd akkor ráírok, ha lesz bátorságom, és összeszedtem, hogy mit is írok neki:)
2014. jan. 10. 17:19
3/4 anonim válasza:
Ebbe semmi bonyolult sincs. Írj egy "szia:)"-t meg egy "mi újság"-ot, a többi meg majd jön magától.
Ha te akarsz kezdeményezni..
4/4 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm. :)
2014. jan. 12. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!