Társkeresőn vannak jó pasik, akik még normálisak, rendesek is?
Alapjáraton úgy gondolnám az ilyen fiúknak nincs szükségük társkeresőre, mert biztos találnak maguknak a való életben barátnőt. Így meg nem tudom van-e értelme ezzel próbálkozni. Még nem voltam fent ilyen oldalon, most ezen gondolkozom.
Valaki megosztaná velem a tapasztalatait?
22/L
Jómagam is fent vagyok, ilyeneken. Nem vagyok egy Adonisz, illetve hát nézőpont kérdése a "fotellakó" kifejezés rám nézve. Világ életemben fizikai munkákat végeztem (költöztetés, raktár, színpadépítés) Mellette sportoltam sokat, de volt egy nagy zuhanásos időszak, illetve nem maradt más mint egy irodai munka, jószerivel, az elmúlt 1 évben munkahelyemen is ülök, illetve otthon mikor hazamegyek este 7-8 fele,nemigen van időm bármire is, és otthon is ülő tevékenységek maradnak. Sajnos eme végett elpocakosodtam. Nem is tetszik, változtatni szeretnék, de egyenlőre nem tehetem azt hogy csak úgy felmondjam a munkahelyemet. Szerintem ezért is van az, hogy nem találok magamnak párt, mert nem vagyok az az "ideál" típusú külsőre. Mielőtt bárki hurrogna, hogy "nem siránkozni, tenni kell meg sportolj ... stb) Iámdok sportolni, amikor nyár van bicikli, túrák, úszás, minden mi csak szembe jön, kimozdulok. Csak a körülmények blokkolnak mostan.
Kedves kérdező: Én kívánom hogy megtaláld kit néked szánt a sors, a neten is ugyan olyan emberek vannak fent mint te vagy én meg bárki más. Ahogyan ott is, máshol is megvannak a trollok, a hülyék, a gerinctelenek,. Ezeket ki kell szűrni, aztán csak akad valami.
Sziasztok :)
Én például fent vagyok a randik.hu-n, de eddig nem sok sikerrel, pedig normális srác vagyok, és a csajok szerint arcra is helyes, csak a hajamat, és a kissé elavult felsőmet kifogásolják, új képet pedig eddig még nem tudtam feltölteni.
26/F
Én például k***rvasokat dolgozok.
Egyrészt azért mert jól jön a pénz.
Másrészt azért mert barátokban szűkölködök mert már a java részüknek gyereke van
Harmadrészt mert egyedül nincs sok kedvem elmenni szórakozni, így többet dolgozok. S így 2 éve vagyok társkeresőn.
Az, hogy normális vagyok e az más kérdés...
Megöregedtem :)
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem minden pasi szerencsétlen illetve díszből van ott vagy ha jól néz ki akkor köcsög, van aki ide jutott ennyi.
Igen, előfordulnak.
Te egy jó csaj vagy, aki még normális és rendes is? Mert akkor alapjáraton neked sem lenne szükséged társkeresőre?:D
Ha nem jársz olyan helyekre, vagy nem ismerkedsz úton útfélen, nem biztos, hogy pont bepróbálkozik valaki. Neten viszont kiterjeszthetik a keresés határait. Más város, más munkahely, más hobbi, stb...
ha szép csajként felregisztrálsz válogathatsz kb napi 20 levélből, a csúnyácskaként akkor napi 1-2
HA férfiként akkor valszeg baromi jól kell kinézned, és sok levelet kell írnod hogy vki szóba álljon veled :D nagy a konkurencia szerintem
nagyon kevés aki megfelelne az igényeimnek
alig van jóképű, izmos kedves pasi aki nem csak szexelni akar :/
Nagyon nagy a férfi többlet.
utóbbi 2 hétben 21 levelet írtam, abból 2-re kaptam választ. De például még soha nem fordult elő h nekem írtak volna és ilyen nem is lesz soha.
De el sem olvassák a levelet, megnézik a képeket a nők is, és sokan eldöntik képről, hogy na az tuti csak szexelni akar. És ezt külsőről azonnal mindenkiről megállapítják :) vicc
A társkereső egy vicc. Nem is tudom mi a fenének vagyok fent, a remény hal meg utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!