Miért ilyenek a társkeresőn a férfiak?
Tudod vannak ott még normálisok is,akik nem így viselkednek.Csak azokat meg kell találni,és nem csak a külsőt kéne nézni talán,hanem mást is.Akkor nem biztos,hogy csak ilyenekbe botlanál bele.Én például személy szerint ott is teljesen komolyan gondolom,és ha tetszik a lány,megismertem valamennyire már,akkor teljesen komolyak a szándékaim is.
Aki tetszik valóban,azt sosem hanyagolnám el hiszen szeretnék kapcsolatot vele,az pedig a kölcsönös érdeklődésről is szól egymás iránt. :)
22/F
Az a férfi aki ismerkedés első szakaszában már panaszkodik, meg felhúzza magát kérdéseken az jellemhibás.
Viszont jellemzően mi férfiak nem úgy vagyunk programozva, hogy késztetést érezzünk arra, hogy két randi között naponta órákat beszéljünk telefonon, meg állandóan üzeneteket küldjünk, gyakran munkával nem is összeegyeztethető. De mivel tudjuk, hogy a nők ezt igénylik, ezért amennyire tőlünk telik megtesszük.
Nem a külsejét nézem, de köszönöm, hogy ezt nálam jobban tudod. Nálam az összhatás számít. Ismerkedtem olyannal, akivel pl. külsőre össze sem illettünk, minden jól ment addig, amíg féltékenykedni nem kezdett, de azt viszont betegesen, és a munkájáról,életéről panaszkodni folyton.
másik, ha valakit érdekel a másik fél, arra mindig szakít az ember időt, én munka közben, vásárlás, vagy akár sport közben is adok egy gyors választ.
amúgy sok kommentelő teljesen félre értette a kiírásomat!
nem átverős férfiakról írtam, hanem a normális, komoly szándékúakról!
Mert már megunták a nőket, a visszautasítást. Már nem hisznek a normális-boldog párkapcsolatban a sok hülyepitsa miatt. Én is lassan ilyen leszek, már az egyik társkeresőről töröltem is magam.
23f
Pár éve egyedül vagyok, mégis inkább kaparjanak el társ nélkül, minthogy társkeresőre menjek. Gusztustalan "kivagyi" húspiac az egész.
36 F
mert nem szeret mindenki mindig beszélgetni.van úgy hogy kussra vágyom napokig,mert a "kedves" ügyfelek kieszik az agyamat fejemből,és nem hogy beszélgetni nem akarok de élni sem.
mondjuk anyavajgás részt nem értem.mert én nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!