Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt hogyan kell kezelni?

Ezt hogyan kell kezelni?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet egy olyan sráchoz közel férkőzni, aki visszahúzódó, se facebook, se skype, csak egy messz ID-a van, de az sem publikus...

Egy suliba járunk mindketten 18 évesek vagyunk, és nagyon tetszik nekem:)

2014. jan. 10. 00:57
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
személyesen
2014. jan. 10. 00:58
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Ahogy régen.
2014. jan. 10. 00:59
 3/7 A kérdező kommentje:

De csak látásból ismerjük egymást...

Most, hogy menjek oda hozzá, hogy szevassz xy vayok, és bejösz nekem...

Kicsit nem túl rámenős egy ilyen srác esetében?

2014. jan. 10. 01:00
 4/7 WheneverYouWant ***** válasza:
73%
De nemár.. a lányoknál kreatívabb lény nem él a földön ilyen téren... mögötte beszélgettek a büfében meglököd véletlenüldirekt vagy elejtesz valamit előtte ő meg felveszi és visszadja ( ha nem akkor buktad annyi baj legyen)... annyi mindent ki lehet találni hogy megismerkedjetek.. GONDOLKOZZZ!
2014. jan. 10. 01:02
 5/7 A kérdező kommentje:
ezen a véletlenül meglökösdin én is gondolkodtam már, csak hogy olyan ritkán mozdul ki a teremből ...
2014. jan. 10. 01:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Esetleg tapasztalatok?:P

Megtörtént esetek?

2014. jan. 10. 01:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz tőle először is?

Azt mondod, 18 évesen úgy él mint egy remete, nem azért mert nincs fb-je, hanem mert azt mondod visszahúzódó, nem mozdul ki a teremből...

Mit csinálnál vele? Néznétek, ahogyan nő a fű?

Azért a saját farkát ne te akard megmutatni neki.

De ha mindenáron ragaszkodni akarsz az ismeretséghez, akkor próbálj meg vele szemkontaktust teremteni, egy mosolyt elereszteni, ha látsz valami reakció az jó előjel.

2014. jan. 10. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!