Szeretethiányt hogy lehet kezelni?
ha egy olyan párt találsz magadnak aki téged igazán szeret és megérdemel téged. Hidd el fogsz te ilyet találni csak ne add fel. Én is ilyen vagyok volt már néhány kapcsolatom de engem is minden lány eddig csak kihasznált igazából. Nem vagyok egy túl sovány, jóképű férfi de ugyanakkor sok olyan lány van a mai napig is akiknek ha köszönök például a munkahelyemen ahol nemrég kezdtem el dolgozni és sok még az idegen lány, sorban köszönnek vissza mosolyogva és sok lány mondta már akikkel inkább csak haver voltam mert volt már párjuk ők is mondták hogy biztosak benne hogy fogok magamnak való barátnőt is találni csak ne adjam fel és ismerkedjek.
Nem nyomulni akarok de ha gondolod megismerhetsz én megbecsüllek persze sokat számít az is hogy milyen ember vagy valójában, nem a külső a fontos mert nekem is sok lány mondta hogy ha csak egy kis mosolyt meg határozottságot látnak bennem már az is elég arra hogy esélyem legyen megismerni őket.
Én is először csak a külső alapján választottam párt magamnak ami többnyire nem jött be de volt amikor egy olyan lánnyal jöttem össze aki külsőre is nagyon szép volt de nem volt az esetem de mégis megszerettem csak kihasznált természetesen. Szóval ne csak a külsőd legyen a szempont hanem add önmagad és a legfontosabb ne add fel!
"mint egy zacskó hányás" szent szar,
na jó, hol laksz? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!