Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy nőnek huszonéves...

Ha egy nőnek huszonéves koráig még nem volt kapcsolata, gondolhatják azt a férfiak, hogy van valami defektje, hogy még senkinek sem kellett?

Figyelt kérdés
Akár külső, akár belső.
2014. jan. 7. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt a logikát bnyeg :DDD
2014. febr. 6. 11:45
 12/19 A kérdező kommentje:

Erre reagáltam egyébként:

"Igen, ezt gondoljuk. El sem tudom képzelni, mit reagálnék, ha egy lánytól ilyet hallanék. Huszonévesen bőven lány vagy még, nem nő amúgy, ha pedig tinédzserkorodban nem estél át az első kapcsolatodon, ott valószínűleg valami hormonális probléma lehet, a libidód feltehetően kimondottan alacsony, azaz, ha kapcsolatban lennénk, nagyjából semmi szex nem lenne. Na, ha más nem, EZ az, ami miatt én pápát integetnék."

2014. febr. 6. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is.
2014. febr. 6. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha igazából nincs defektje akkor nekem kifejezetten tetszene.
2014. febr. 21. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Én 22f vagyok. Most épp randizgatok egy csajjal és nem tudom h én vagyok a defektes/rossz értékrendű vagy a csaj akivel találkozgatok :D. Randin voltam már párszor, de bnőm még nem volt. Számomra elég durva dolgokat mesél :D Sztem biztos vannak még ilyen "defektesek" mint mi, akiknek egymás talán nem is tűnik defektesnek :D
2014. febr. 22. 00:06
 16/19 anonim ***** válasza:

ugyan, semmi ilyenre nem gondolnék

persze benne lehet a pakliban, de azért nem kell egyből rosszra gondolni

elképzelhető hogy csak nem találta meg még a megfelelő embert :)

én is így vagyok vele 20 évesen, csak fiúban :D

velem sem hiszem hogy különösebb probléma lenne, egyszerűen csak nehéz párt találni

2014. febr. 28. 23:27
 17/19 Hanariko ***** válasza:
Áprilisban 20 leszek, nem volt még kapcsolatom, 2 próbálkozásom volt (netes, nem is jöttek össze) meg volt 1 harmadik de azzal még találkozni se találkoztam (szintén netes)szóval komolyan kapcsolat nem volt (csók volt az első netessel, ennyi) de nem érzem magam defektesnek, de ha ez mondjuk így megy még sokáig félek annak fognak hinni. Mondjuk nem epekedek egy kapcsolat után, sőt néha úgy érzem minek is az, de néha azért irigylem a szerelemes párokat.
2014. febr. 28. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Most pont ismerkedek egy nővel, aki közel van a húszhoz. Bomba nő, szép arc, formás test, dús keblek...és nem volt még barátja, sőt, szűz. Nem hittem el. De találkoztam már hasonló ilyennel. Szóval van ilyen.
2014. márc. 1. 00:09
 19/19 anonim ***** válasza:
és merre találni ilyeneket kedves utolsó? :D
2014. márc. 1. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!