Ennyi negatívummal sok esélyem nincs a párkeresésben, igaz? Vannak jó tulajdonságaim is .
nem vagyok jóképű, sem gazdag, sem kedves, sőt kifejezetten bunkó vagyok, és durván őszinte.
Nem hiszek egy vallásban sem, és aki hisz, azt nem értékelem sokra, hogy 1-2 könyvhöz igazítja az életét, a helyett, hogy saját értékrendet és erkölcsi normát alakítana ki, és em érdeklik a logikai hiányosságok a könyvben, el hiszik, mert le van írva és "isten szava".
nagyon könnyű eljátszani a bizalmam, ami alapból jár, és nem adom vissza ha elment, nincs 2. esély.
Az emberek többségét alkalmatlannak tartom a gondolkozásra, a normális, nem birka szerű életre.
Makacs is vagyok, és nagyon kritikus mindennel, amit bárhonnan hallok-látok.
20as, ez a feltevés az ördögről egy történetben van, már eszembe jutott a címeŰ: Az ember tragédiája.
Azért nem tudom kit ne érdekelne a felsőbb erők léte/nem léte.
Hiszen az, amit a tudomány állít, hogy egy húsgépezet a mienk, ami ha teljesen kikacsol, akkor létezésünk végét jelenti.
És hogy a világmindenség így, vagy úgy keletkezett volna...
egyik se túl hihető, én meg nem szeretek nem tudni valamit.
Persze szerintem csak akkor tudhatok biztosat, ha majd meghalok.
De nem vagyok biztos semmiben, scak abban, hogy nem lehet mindenkinek igaza , lehet az is, hogy senkinek sincs.
Amúgy az a csaj, aki rám írt, az nem olvasta el figyelmesen a leírást, azt hiszem gazdagabb pasira számított.
20as vagyok
Ez a "felvetés" az ördögrôl igaz. Bocsi, hogy leoltalak, de azzal, hogy "próbálsz" valamit megtenni, nem fogsz elérni semmit! Én is "próbálhatok" felemelni egy 100 kilós súlyt, nem fog menni, hiszen elôtte nem edzettem arra, hogy menjen. Ha nem teszel semmit, csak "próbálsz", és az életed is "próbálkozások" sorozata, akkor nem csodálom hogy olyan vagy amilyen.... Én is szúrós lennék, ha kevés dolog sikerülne....
És még hozzátenném: ahhoz, hogy az életben sikereket érhess el, megfelelô alap kell, és az a hit. Nem feltétlen Istenben, bármiben. De szerintem akkor tudnád a legnagyobb sikereket elérni, ha Istenbe vetnéd azt a hitet és nem valami hülyeségbe. Nekem sem azért mennek a dolgok, mert ""véletlen"" jólcsináltam, hanem mert kitûzök magam elé célokat, és Isten segítségével ezeket megvalósítom.
Most mondhatnád, hogy ki ez, hogy oktasson engem? Meg azt is, hogy huuu ez milyen vallásos....... De nem! Ember vagyok én is, és nem oktatlak, hanem tanácsot adok.... És nem vallásos vagyok, hanem hívô. Én hiszem is amit vallok, nem csak vallom amit hallok.... Van -nagyon nagy- különbség!
Hát, lehet hogy talán az igazságtalanur rosz életem miatt nem megy annyira hinni egy felsőbb erőben.
Amúgy nem szoktam hinni semmiben, esélyt letolgatok.
Amire több az esély, azt valószínűsítem és a szerint teszek.
Pl. ha veszek valamit, amit el szeretnék később adni, akkor realizálom, hogy kb mennyi ideig kell magamnál tartanom, hogy biztos el keljen, és ahhoz képest hogy milyen a forgalmi értéke én mennyit adok érte, és mennyiért tudom eladni.
A valószínűség jobb, mint a hit az életben, legalábbis praktikusabb.
És nincs sikertelen életem így sem, egy nagyjából felfelé ívelő görbe az, ahogy élem az életem anyagilag, szociálisa már pont a fordítottja, és boldogság szempontjából a szerelem kivételével szinte maximumon vagyok.
Sajnos feltétlen szeretetből elég keveset kaptam, összesen a családtagjaimon kívül 1 valakitől, tőle is csak kevés ideig.
Szóval úgy nagyon igényem már alig van rá, remélhetőleg egy idő után már nem is lesz.
Ha sikerül megszokni az egyedül létet, akkor már nem kell majd szerelem, és számomra tökéletes életem lesz.
Na persze nem tudom, lehetséges-e vagy sem, de azért jobban hangzik, mint sokáig egyedül lenni, aztán kicsit ketten, aztán csalódni megint, aztán megint egyedül, és így tovább, amíg csak élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!