Ezek szerint létezik egy kasztrendszer a párkeresésben?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy többnyire a szép csajok szoktak engem rondának tartani és élből kegyetle módon időnként elutasítani esélyt sem adva az ismerkedésre, míg az olyan lányok, akikre rá sem néznek a fiúk, mondjuk nekem sem vonzóak, azok meg még maguktól rám írnak facebook-on, sőt az egyik nem is olyan rég az összes képem lájkolta szinte, talán kettő kivételével. Egy dagi csajról van szó és sovány fiúként sajnos nekem nem vonzóak a túlsúlyos lányok, pedig tudom, hogy a soványság is legalább olyan undorító a lányok szemében, mint a kövérség, bár szerintem már jobban is undorodnak egy sovány fiútól, mint egy hájastól. Azért is vagyok sovány, mert családunk létminimumból él, de most nem is ez a lényeg, hanem, hogy tényleg a külső alapján határozódik meg, hogy ki kivel jöhet össze. Nyílván csak azért próbálkoznak nálam a nem vonzó csajok, mert én jó fiúnak nézek ki és látják, hogy nem rajonganak értem a szép csajok, így megnő az önbizalmuk, hogy ezt a kis senkit én is fel tudom szedni. Egyszer oda is adtam magam egy ilyen nem vonzó csajnak, de azóta képtelen vagyok rá, már az undor kerülget, szeretnék én is vonzó barátnőt, túl sok lány tetszik nekem, emiatt sem tudok belenyugodni, hogy ez a hülye kaszrendszer boldogtalan életet csinál nekem. MÉgis hiába mert nem találok olyan normális súlyú, arcra bejövős lányt, aki elfogadna vagy vonzódna hozzám. Többnyire közömbösek, nem érdeklem őket, úgy látszik a vonzó csajoknál a kedvesség, figyelmesség nem nyerő, lehet rossz fiúnak kéne lenne, de azt hogyan?2013. aug. 5. 15:25
1/11 anonim válasza:
Előbb nézd meg mit jelent a kasztrendszer.Majd az után próbálj meg másik regényt írni.
2/11 anonim válasza:
Nem csak a párkeresésben, az élet minden területén kasztrendszer van barátom. Farkastörvények uralkodnak.
3/11 anonim válasza:
először még bosszantóak voltak ezek a kérdések,de pl.ezen olyan jót röhögtem,ezek a kérdés címek és lényegében mindig ugyan az van ezekben a regényekben,hát minimum szánalmas.
4/11 anonim válasza:
feküdj ki a vonat elé te sonkarabló vadbarom
5/11 anonim válasza:
Nem kell rossz fiúnak lenned,csak határozott , szókimondó, magabiztos férfinak. A lányok szeretik a figyelmességet és a kedvességet, de nem szabad ezt túlzásba vinni.Ők azt várják ,hogy a pasi "levadássza "őket nem pedig, hogy"körbe táncikálja" engedelmesen. A soványsággal meg nincs probléma,van akinek igazán bejön,de legalábbis nem ez a fő szempont. Ne felejtsd el, hogy nálunk a nem az sokszor (de nem mindig) talánt jelent,csak szeretjük kéretni magunk.24/N
6/11 anonim válasza:
1. Nem létezik.
2. Azért nincs barátnőd, mert beteg az elméd, és ezt lehet érezni a másik emberen.
3. Ha azt hiszed, hogy te kedves jófiú vagy, akkor ezt gyorsan felejtsd el. Baromira nem vagy az.
4. Nem unod még ezeket a kérdéseket?
7/11 anonim válasza:
Le lehet pontozni, attól még így van. Farkastörvény, a gyenge elbukik.
8/11 anonim válasza:
Édes Jézus, nem unod még magad? A saját szarságaidba kavarodsz bele.
9/11 anonim válasza:
Igen elbukik,de nem a karsztrendszer miatt!!
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg van benne valami. Mármint nem ebben a zagyvaságban hanem a kasztokban.
-születésedkor eldől
-befolyásolja más emberekhez való viszonyodat
-azelőtt véleményt alkotnak rólad, hogy ismernének/találkoznának veled
-egyesek annyira fent hordják az orrukat, hogy lenéznek ha te az ő szintjüket épp nem ütöd meg
-ez tulajdonképpen senkinek sem érdeme vagy hibája, egyszerűen ezt dobta a nagy büdös random machine
és persze, hogy a külsőről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!