Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti hogy viselkedtek...

Lányok, ti hogy viselkedtek közeli fiú barátaitokkal (20 év körül)?

Figyelt kérdés
(lakótársak vagyunk) mennek ilyenek hogy csikizgetés, filmezés, egymás szivatása, együtt mászkálás boltba, moziba stb... nagy dilemmám van, azt hiszem beleszerettem a lányba és szeretném tudni ő vajon hogy érez, mert ha nem így akkor elveszíteném azt meg nagyon nem akarom... (volt már jó pár lány barátom, de így még egyikkel sem voltam, akivel igen abből bnő lett viszont ez a lány más, ő normális :/
2014. jan. 7. 01:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jóképű vagy, akkor simán. És tényleg jóban vagytok. Nézd meg, hogy mindenkivel így viselkedik-e. Nézd a szemét, amikor rád néz. Sok mindent elárul. És várj. Figyelj. Akár kérdezd meg egy jó barátnőjét. Ha jóban vagy vmelyikkel.
2014. jan. 7. 01:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele mélyebb témákról.
2014. jan. 7. 01:40
 3/8 A kérdező kommentje:
milyen mélyebb témára gondolsz? szinte mindenről beszélünk... am hogy jóképű vagyok-e az mindenkinek mást jelent, sztem átlag vagy kicsit jobb (nem vagyok túl egó) és barátnői pletykásak tuti elmondanák neki, nézem a szemét néha ő is sokáig nézi én nem tudom az ilyeneket eldönteni...
2014. jan. 7. 01:46
 4/8 A kérdező kommentje:
ja és nem nagyon vannak a környezetemben fiú barátai szóval nem tudom hogy viselkedik más fiú barátokkal
2014. jan. 7. 01:46
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem bejössz neki:D
2014. jan. 7. 11:22
 6/8 A kérdező kommentje:
remélem, azon gondolkoztam ha nem lesz semmi gond, februárba szemtől szemben megmondom neki, addig meg ahogy eddig titokba küldözgetem el az udvarlóit :D
2014. jan. 8. 00:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy jó ötlet várni. Ha tényleg vannak akik pályáznak rá az idővel rosszabbodik. Mielőbbi cselekvést javaslok, mert ha elúszik előled a lehetőség akkor legszívesebben a saját torkodon lenyúlva tépnéd ki a gyomrodat! Elég kellemetlen dolog...
2014. jan. 8. 01:02
 8/8 A kérdező kommentje:
igazad van, de valami történt, utóbbi napokban szinte rám sem hederít
2014. jan. 9. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!