Lányok, hogyan viselkedtek az udvarlóitokkal?
Volt hogy egyszer egy srác rám írt aki hát nem igazán jött be nekem. Picit kövér volt sajnos meg a megjelenése sem volt egy izgató látvány jó nem volt elhanyagolva külsőleg mert azért adott magára de nem fogott meg.
Elkezdtünk mi is beszélgetni elég kedves volt velem, tehát voltak olyanok amikor sokszor jól estek nekem a dolgok amiket mondott, plusz nagyon intelligens és rengeteg mindent tudott független attól hogy csak egy egyszerű munkás volt egy darab érettségivel de az esze megvolt neki.
Én is először csak játszottam az agyam hogy beszélgetek vele aztán majd megunja bár bántam is mert sokszor furdalt a lelki ismeret hogy szegényke mit töri magát hogy végre lehessen barátnője mert 22 évesen előttem csak 1 kapcsolata volt az is elég rövidtávú volt neki tehát valamilyen szinten azért sajnáltam mert komoly érzelmei voltak tehát nem egy beképzelt, bunkó, tahó állat volt.
Egyszer már annyira erőlködött hogy szívesen találkozna velem már ő is érezte hogy kár erőlködnie mert tudta hogy ebből maximum egy barátság lehet semmi más, de akkor mondtam hogy egy délutánon látogasson meg és csináljunk valamit, akkor boldog volt és eljött, és őszintén szólva picit meglepődtem rajta mert a képein sokkal előnytelenebb volt kinézetre és azért lehetett látni rajta hogy oké nagydarab de biztonságérzetet adott nekem és jó volt vele lenni. Persze akkor még nem volt szerelem de legalább külsőre is egy picit szimpatikussá vállt számomra amit el is mondtam neki és jól is esett a lelkének. Utána mondtam hogy ne erőltessük a dolgokat mert sajnáltam őt hogy csak erőlködik pedig még sok olyan szép lány van akinél talán több esélye lehetne, mondta is hogy akkor zárjuk le ezt de azért időnként jól esne neki egy kis beszélgetés amibe belementem mint baráti beszélgetésbe időnként rám írt facebookon vagy én írtam rá megkérdezni hogy mi a helyzet vele meg minden. Aztán mondta hogy van egy lány akivel randizni fog és mondta hogy picit segítsek neki hogy valahogy könnyebb legyen neki mert ugye velem már volt randin és akkor kérdezte hogy mi az amit inkább ne csináljon meg minden.
Sajnos az a randi elég keservesen kezdődött nála a csaj fintorgott és mondta hogy hagyjuk a francba le is lépett rögtön akkor a srác nagyon maga alatt volt telefonon rám írt mert én ráértem és mondtam hogy azonnal írjon ha véget ért a randi és írta hogy nagyon pocsékul van mert a csaj csak játszadozott vele pedig előtte még webkameráztak is tehát tudta milyen a hangja meg pontosan hogyan is néz ki tehát elég furcsa volt ez.
Akkor ugye egyszer a városukba jártam mert arrafelé volt dolgom és felhívtam hogy ha ráér és van hozzá kedve akkor jöjjön ki egy picit beszélgetni akkor ki is jött bár nem volt hozzá sok kedve de kijött, elég csalódott volt mert nem nagyon akarnak tőle a lányok semmit még barátságot sem akkor picit megvigasztaltam és felajánlottam hogy a kezembe veszem a sorsát így egy picit változtattunk a megjelenésén adtam neki sok tanácsot igaz ő járt kondiba hogy leadja a felesleges kilóit de mondtam hogy hétvégente jöjjön fel hozzám mert autóval kb 40 perc volt az út ide és akkor segítek neki én is, amikor annyira össze kovácsolodtunk hogy rájöttem arra hogy mégis csak ő az aki kell nekem, mert bevallom én sem vagyok egy túl szép nő de sokan helyesnek tartanak és a megjelenésem sem veszélyes, de már kezdtem érezni a srác iránt valamit hogy ő neki tényleg kell egy szerelem és nem csak játszani akar a nőkkel, persze sok tanácsot adtam neki hogy tudja mi kell a nőknek és hogy mennyire legyen kedves de ugyanakkor ne vigye túlzásba azt sem, és olyan szinten bevágódott nekem hogy egyszerűen beleszerettem és amikor feljött hozzánk akkor annyira vártam hogy a nyakába ugrottam mert sokat hülyéskedtünk tényleg nem erőltette a dolgot mert tudta hogy nálam nem lesz esélye aztán egyszer csak összeért a kezünk és mélyen egymás szemébe néztünk amikor megbotlottam és a karjaiba kerültem és akkor nem bírtam ki hogy ne pusziljam meg a száját aztán végül csók lett belőle és mondtam hogy hagyjuk az egészet a fenébe és menjünk el sétálni kéz a kézben és valahogy szerelmesek lettünk egymásba.
Nem hittem el hogy egyszer tényleg ő lesz a párom én igaz játszadoztam vele egy kicsit de megsajnáltam és mondtam hogy hagyjuk erre én segítettem neki hogy feltudjon szedni egy lányt aztán úgy sült ki a dolog hogy magamat szedettem fel vele mikor nem ez volt a kitűzött cél. Szeretem őt, ez van beleszerettem ez nagyon ritka nálam ha egy fiú barátba szerelmes leszek sőt ilyen sosem volt még.
Tehát barátságból lett a szerelem ami még most is így van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!