Pasik! Ti hogyan csókoljátok meg a lányt akit szerettek? Gyengéden vagy szenvedélyesen? És hogyan viselkedtek vele?
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 18:53
2/2 anonim válasza:
Életem elsö csòkját ùgy kaptam, hogy elötte hosszasan beszèlgettünk majd mikor felálltunk és elköszöntünk én már indultam ö elkapta a kezemet magâhoz huzott es azt mondta , h mèg szeretne valamit mondani aztàn megcsòkolt olyan szenvedéllyel ès hosszasan , hogy el.se hittem , h ez velem törtènik majd mikor vége lett azt mondta : mèg nem mondott el mindent ès újbol megcsòkolt.Mèg màsnap is èrezni véltem ajkaimon. :) De szerintem minden csòk màstòl lessz jò.helyzettöl függ.mostani kedvesemmel az elejèn egy kèt fèlve adott szájra puszibòl lett finom mèg még bâtortalan lâgy csòkocska. Volt , hogy baràti tàrsasàgban csattant el egy egy titkos lopott csók. A lènyeg ,h a szerelmedtöl kapott csòk mindig tökèletes mind1 , szenvedèlyes vagy lehelletnyi finom. Remélem hasznodra vâlik ez a pàr kedves történet. :) szép estét 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!