Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ciki az, hogy 21 évesen...

Miért ciki az, hogy 21 évesen nem sminkelem magam minden nap, hanem csak alkalmakkor?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm, azt mondta,hogy rá kellene szoknom a napi sminkre, mert így soha egyetlen pasinak nem fogok kelleni. Nem tartom magam csúnyának, az arcbőröm szépnek mondható (ritkán van 1-2 pattanás, de azt pár nap alatt elmulasztom).
2014. jan. 6. 08:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ilyenkor oda kell figyelni, hogy egyébként tényleg szép legyen a bőröd, vonzó legyen alapból is a tekinteted, különben könnyen rád mondják, hogy igénytelen.

Én nem ismerlek, nem tudom hogy nézel ki, csak mondom, hogy azért erre ügyelj, hogyha már nem sminkelsz, akkor mondhatni valóban egy kis hátránnyal indulsz a többi nővel szemben, aki elfedi a hibáit sminkkel. Mert a pasik nem azt fogják nézni, hogy ejj ő nem sminkel, akkor őt választom... hanem akinél jobb az összhatás. Sőt, számtalanszor van olyan, hogy a pasik rámondják egy nőre, hogy milyen jó hogy ő nem sminkel (közben meg igen, csak hát ugye vannak ezek a mondhatni láthatatlan sminkek, ami sokat dob az emberen, de nekik nem tűnik fel).

De amúgy egyáltalán nem ciki, hogy nem sminkelsz, csak tudd, hogy attól még ez így működik.

2014. jan. 6. 09:29
 12/15 A kérdező kommentje:
De nem tudok mit tenni ez ellen... Amikor van rajtam pl. alapozó, akkor olyan, mintha maszkban lennék... :/
2014. jan. 6. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:
23 vagyok, eletemben talan 3szor voltam kifestve, egyszer a tablohoz gimiben, 2szer meg baratnök kedveert hagytam magam. Nem is tudnam magam kifesteni. Ha kontaktlencse van rajtam, kifestem a szempillaimat, mert azok hosszuak es szeretem ugy öket, de ennyi. Nem kicsit sem erzem gaznak. :)
2014. jan. 6. 09:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne hagyd, hogy az ismerősöd irigysége megrontson! Én nagyon szeretem a természetes, nem kihívó, nem sminkelt nőket és pontosan ezzel tűnnek ki számomra a vakolt nőcskék tömegéből. Most is egy természetes, visszafogott lány tetszik, aki nem sminkel, nem festi a haját és nem hord feltűnő/kihívó ruhákat.

Hidd el, sok férfi értékeli a természetességet!

22/F

2014. jan. 6. 12:10
 15/15 Költőnő? ***** válasza:
ha egyébként nincs rá szükséged, ne tedd. Bőven elég ha olykor olykor adsz a kinézetedhez egy kis pluszt
2014. jan. 6. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!