Az ciki lenne, hogy lassan 18 éves leszek és még nem volt barátnőm?
Figyu, én 23évesen vagyok ilyen helyzetben. Bár én egy picit magasabb és mackósabb vagyok. Hiába kedves, törődő, és romantikus a nőkkel, de csak letojnak magasról. Már kezdem azon gondolkodni, hogy prostikhoz járkálok majd:)
Nem ciki, csak zavaró.
Szia!
Annyi idősen én is pont ugyanúgy néztem ki, mint te ahogy leírtad!
És képzeld nekem 20 évesen sem volt barátnőm.
Nem voltam csúnya, de túl jóképű sem.
Később az évek folyamán egyre jobban megtaláltam magam és már sokkal jobban nézek ki. Pedig továbbra sem vagyok kigyúrva és tetoválásom sincs.
Bár nem csak a kinézettel volt a gond, hanem azzal, hogy nem találtam meg a megfelelő társaságot, ahol lehet ismerkedni.
Szóval olyan kinézetet találj meg magadnak, amit előnyöddé tudsz tenni és jobban áll neked. Persze nem azt mondom, hogy cseréld ki a teljes külsődet.
Neked Pesten könnyű, mert én vidéken laktam, faluba. Pesten mindenki talál az ízlésének megfelelő bulit, rendezvényt stb. Szóval olyan helyet válassz, ami megfelel a számodra és ahol tudod, hogy az olyan küllemű fiúk jönnek be a lányoknak, mint amilyen te vagy.
Én régen rossz helyen kezdtem, ezért nem is állt velem szóba szinte egy lány sem Úgy, és azt hittem ez a külsőm miatt van és senkinek sem fogok tetszeni. Aztán elkezdtem másik helyre járni és ott bejöttem már pár lánynak. Most 25 évesen már azt sem tudom megszámolni hány lányt ismerek és hogy mennyi kedvel. Komolyan mondom!
Ha pedig nem szeretsz buliba ismerkedni, sem rendezvényre nem jársz, akkor közösségi oldalakon már könnyű az ismerkedés. Ott átgondolhatod mit írsz a lánynak, nem kell rögtönözni.
Sok sikert!
Egyáltalán nem Ciki.
23 vagyok és nekem se volt még.
Fel lehet fogni úgy is, hogy kivárod az igazit.
Pont értékelendő, hogy normális lányt keresel és nem éred be akárkikkel, hogy elmondhasd van barátnőd.
Hiányzik persze, tudom.... Várd ki a végét haver neked is teremtett valakit az Ég! Ne keseredj el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!