Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy 6. -os leszek és még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
Hatodikos leszek, és még nem volt barátom, nem csókolóztam. Az osztályban kezdenek alakulni a párkapcsolatok. Nagyon ciki, hogy nekem még nem volt barátom? 12/L2012. aug. 30. 13:38
1/11 anonim válasza:
vissza az oviba! ez itt nem a te szobád!!!
2/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, hogy nem volt még barátod!
Pár évet még várhatsz ezzel, véleményem szerint ...! ;)
Egyenlőre barátkozz, alakíts ki haveri kapcsolatokat! :)
19/L
3/11 anonim válasza:
Nagyon gáz, most azonnal menj és csípj fel valami helyi MÁCSÓT! DE MOST! KI INNÉT! 34/F
Üdvözlöm.
4/11 anonim válasza:
Igen, akaszd fel magad! A világ szégyene öcsém :D
5/11 anonim válasza:
Az a ciki, h az osztályban másoknak már volt.
6/11 anonim válasza:
16/l vagyok
könyörgöm GYEREK vagy ahogy még egy kicsit én is és még nekem se volt barátom
most lehet hogy cikiznek stb. és sz*rd le mert ha elmész egy jobb kaliberű középsuliba ott már senkit nem fog érdekelni
akiknek már most van pasijuk azok addigra mire te elkezde élvezni az életet, addigra ők KIÉGNEK és valamelyik iskola wc-s nénijeként végzik
7/11 anonim válasza:
Ez legyen a legkisebb bajod. Foglalkozz inkább a tanulással.
9/11 anonim válasza:
ráérsz még ezzek foglalkozni,és engem még a tehelyedben nem ez érdekelt...15L
10/11 anonim válasza:
Ugyan már!Egyáltalán nem ciki, sőt te vagy a normális!Öcsém, hogy 12-13 évesen már mindenki "komoly" kapcsolatban van(ami 1 hónapnál tovább csak ritkán tart).Áhh, nem értem a korosztályom és a nálam fiatalabbakat se..Nagyon ráérsz még.14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!