Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 leszek és még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 leszek és még nem volt barátom, szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

lány vagyok..

nem a legszebb ,de csúnya se vagyok.. eddig még barátom sem volt és hát az kicsit zavar hogy a nálam 1-2 évvel fiatalabb oszt.társaimnak már volt barátja..

nem szeretek dicso-ba járni, 2 házi bulin voltam már :)

a fiúk vhogy észre se vesznek vagy csak a nem túl szépek és hozzájuk nem tudok vonzódni..

kicsit nehezen oldódok fel társaságban és hát elég nyugodt személyiség vagyok, lehet ez a baj :S

2012. aug. 8. 17:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Csak a kérdést olvastam el: nem gáz.Miért lenne gáz?Ne idegesítsél már,légy oly kedves.Nekem barátnőm nem volt 20 évesen.
2012. aug. 8. 17:32
 2/15 A kérdező kommentje:

:D

akkor ciki, így jó?

2012. aug. 8. 17:32
 3/15 anonim ***** válasza:

Igen sajnos a nyugodt személyiségek nehezen találnak párt manapság.Ez a party állatok világa kis túlzással.Azonban nagyobb valószínűsége van annak,hogy nem egy bulin fogsz magadnak találni valakit.Ebből kifolyólag nem is érdemes erőltetni+oda nem azért jár az ember ha jár.

De a kérdésedre válaszolva nem gáz.Lehet,hogy vkinek 10-20 kanja volt,de egyik sem volt nagy szám.

2012. aug. 8. 17:33
 4/15 A kérdező kommentje:
akkor jó :)
2012. aug. 8. 17:35
 5/15 Mókusgyilkos ***** válasza:
18%

áhá szóval:

gyengébb v az átlagosnál, unalmasabb v az átlagosnál, félősebb az átlagosnál.

és átlag feletti pasit akarsz ?:D

sok sikert.

am nem gáz hanem szilárd. minden esetre nem ciki csak sansztalan h 1 szőke herceg fehér lovon 1 minden téren átlag alatti csajhoz vonzódjon. mondjuk ez nálam is sansztalan.

20F

2012. aug. 8. 17:36
 6/15 A kérdező kommentje:

nem vagyok unalmas,se félős ,csak nehezebben oldódok illetve nem vagyok olyan pörgős : hogy na menjünk már bulizni,menjünk ide- oda stb..

nem azt mondom hogy egy szőke herceg fehér lovon jöjjön hozzám csak adjon a külsejére és ne legyen nagyon nyomulós!!

attól mert nem vagyok egy szupermodell kinézetű ,rendszeresen mosok hajat és normális ruhákba járok..egyszóval nem vagyok igénytelen , de eddig csak igénytelenek próbálkoztak akikkel soha nem állnék szóba..

Mókusgyilkos megnézném hogy egy zsíros hajú és koszos ruhájú lánnyal járnál e!!

2012. aug. 8. 17:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Figyelj ebben nincs semmi probléma, még fiatal vagy előtted az élet. Én 21 évesen kezdtem el élni egyetemen akkor is szolidabban bulizgattam meg csajoztam. Én nem vagyok egy álompasi de még is van barátnőm mert elvoltam társaságba és hosszasan beszélgettünk megismertük egymást és így találtunk egymásra, ugyan az a stílusunk hasonló zenéket szeretünk, hasonló a gondolkodásunk, a modorunk is szinte egyforma, és már 3 éve vagyunk együtt. Én már dolgozok ő még tanul mert halasztott 1 teljes évet, amint befejezi már nincs sok hátra neki akkor összeköltözés lesz :)Fel a fejjel lesz még barátod :)
2012. aug. 8. 17:45
 8/15 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm szépen! :)
2012. aug. 8. 17:52
 9/15 anonim ***** válasza:

20 leszek, nem volt még barátnőm, NEM GÁZ :)

Én lesz@rom, hogy nekem sem volt még senki. Megvagyok így is elég jól. Amúgy hasonló típus vagyok mint te.

2012. aug. 8. 18:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Kép?
2012. aug. 8. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!