Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 leszek és még nem volt barátom, szerintetek gáz?
lány vagyok..
nem a legszebb ,de csúnya se vagyok.. eddig még barátom sem volt és hát az kicsit zavar hogy a nálam 1-2 évvel fiatalabb oszt.társaimnak már volt barátja..
nem szeretek dicso-ba járni, 2 házi bulin voltam már :)
a fiúk vhogy észre se vesznek vagy csak a nem túl szépek és hozzájuk nem tudok vonzódni..
kicsit nehezen oldódok fel társaságban és hát elég nyugodt személyiség vagyok, lehet ez a baj :S
:D
akkor ciki, így jó?
Igen sajnos a nyugodt személyiségek nehezen találnak párt manapság.Ez a party állatok világa kis túlzással.Azonban nagyobb valószínűsége van annak,hogy nem egy bulin fogsz magadnak találni valakit.Ebből kifolyólag nem is érdemes erőltetni+oda nem azért jár az ember ha jár.
De a kérdésedre válaszolva nem gáz.Lehet,hogy vkinek 10-20 kanja volt,de egyik sem volt nagy szám.
áhá szóval:
gyengébb v az átlagosnál, unalmasabb v az átlagosnál, félősebb az átlagosnál.
és átlag feletti pasit akarsz ?:D
sok sikert.
am nem gáz hanem szilárd. minden esetre nem ciki csak sansztalan h 1 szőke herceg fehér lovon 1 minden téren átlag alatti csajhoz vonzódjon. mondjuk ez nálam is sansztalan.
20F
nem vagyok unalmas,se félős ,csak nehezebben oldódok illetve nem vagyok olyan pörgős : hogy na menjünk már bulizni,menjünk ide- oda stb..
nem azt mondom hogy egy szőke herceg fehér lovon jöjjön hozzám csak adjon a külsejére és ne legyen nagyon nyomulós!!
attól mert nem vagyok egy szupermodell kinézetű ,rendszeresen mosok hajat és normális ruhákba járok..egyszóval nem vagyok igénytelen , de eddig csak igénytelenek próbálkoztak akikkel soha nem állnék szóba..
Mókusgyilkos megnézném hogy egy zsíros hajú és koszos ruhájú lánnyal járnál e!!
20 leszek, nem volt még barátnőm, NEM GÁZ :)
Én lesz@rom, hogy nekem sem volt még senki. Megvagyok így is elég jól. Amúgy hasonló típus vagyok mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!